ibrahim hacıosmanoğlu

Ulan yapı derler geçmiş başkanlara bak
Nihat özdemir,memet ali aydınlar,demirören ve hacıosman..En büyük rakiplerde başkanlık yapmış adamlar.Düşünün birde Galatasarayda başkanlık veya yöneticilik yapmış biri başkan olsaydı neler olurdu neler.
Hiç utanma arlanma yok bunlarda.Bunlara namussuz demeyeceksinde ne deyeceksin.

Ulan ne büyüksün Galatasaray.şu federasyonlar döneminde vura vura acıta acıta koymuşsun hepsine.

Ülkede herşeyi neresi dizayn ediyorsa orası.
Orası bildiğim kadarı ile Büyükekşi'yi destekliyordu. Buna da karşı değildir tabi karşı olsa o koltukta oturtmaz zaten.

Son seçimde Süheyl Batum falan başkan olsaydı anlardım da şu an direkt olarak bize cephe almasını gerektirecek bir durum yok.

Orası bildiğim kadarı ile Büyükekşi'yi destekliyordu. Buna da karşı değildir tabi karşı olsa o koltukta oturtmaz zaten.

Son seçimde Süheyl Batum falan başkan olsaydı anlardım da şu an direkt olarak bize cephe almasını gerektirecek bir durum yok.
Geçenlerde başakşehir avrupa maçında malum kişinin olduğu protokole tff yetkilisi çağırmamışlar diyorlardı. Göksel de büyükekşiye oy verdiğine göre bu sahte kabadayının seçilmesi enteresan olmuş. Birşeyler döndüğü kesin

Bir gs taraftarının en sevdiği olay budur işte. Tff, yapı,yalı, hakemler,kötülüklere karşı savaşmak

Hayır biz bunun yayınlanan kumar videosuyla ilgili niye lanetlememişiz.

Bize ne abi sen bizim hakkımızı koruyor musun da biz çıkalım seni korumaya çalışalım.

Bu ülkede hak var hukuk var gidersin şikayet edersin. 2015 yılında olmuş olan bir olayda kumar oynamışsın yayınlanmış. Kumpas mı oluyor kumar masasın da olman.

Bize ne abi kendi kendine çabanı ver.

Hacıosmanoğlu, Trabzon, Of, Hayrat beldesinde 12 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak doğdu. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi, İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından itibaren İstanbul Kadıköy ilçesinde yaşadı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.

Soyadından Geçinenler Derneği kursun A.Koçla

Acaba şampiyon olduğumuzda kupa vermeye gelebilir mi? Erkek ya da adam ya.

Hacıosmanoğlu, Trabzon, Of, Hayrat beldesinde 12 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak doğdu. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi, İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından itibaren İstanbul Kadıköy ilçesinde yaşadı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.

Soyadından Geçinenler Derneği kursun A.Koçla
Kadıköyde büyümüş. Fb li yav bu

Geri
Üst Alt