Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.177
- 70.350
- 4.918
Sahibinin kim olduğunu söylemeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye dayadı peki?Sırtını holdinge dayasaydı iyiydi.
Ülkede herşeyi neresi dizayn ediyorsa orası.Neye dayadı peki?
Orası bildiğim kadarı ile Büyükekşi'yi destekliyordu. Buna da karşı değildir tabi karşı olsa o koltukta oturtmaz zaten.Ülkede herşeyi neresi dizayn ediyorsa orası.
Geçenlerde başakşehir avrupa maçında malum kişinin olduğu protokole tff yetkilisi çağırmamışlar diyorlardı. Göksel de büyükekşiye oy verdiğine göre bu sahte kabadayının seçilmesi enteresan olmuş. Birşeyler döndüğü kesinOrası bildiğim kadarı ile Büyükekşi'yi destekliyordu. Buna da karşı değildir tabi karşı olsa o koltukta oturtmaz zaten.
Son seçimde Süheyl Batum falan başkan olsaydı anlardım da şu an direkt olarak bize cephe almasını gerektirecek bir durum yok.
Diğerinden iyi diyorlardı.Bu konu da hakli ciktigim icin mutluyum
Secim gününden itibaren bunun pisligin icine batmis bir herif oldugunu söylemistim
Bosuna güvenenler oldu
Tiktak tiktakGittiğin gün bayram edeceğiz götüne koyduğumun mafyatör lazı fener maçlarına çıkamayan hakemleri verecek misin bakalım şikecilerin maçına adi adam
Kadıköyde büyümüş. Fb li yav buHacıosmanoğlu, Trabzon, Of, Hayrat beldesinde 12 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak doğdu. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi, İstanbul’da ticaret ile uğraşmaktaydı. 12 yaşından itibaren İstanbul Kadıköy ilçesinde yaşadı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun eşi, iş adamı Ali Ağaoğlu’nun annesi tarafından yeğeni olur.
Soyadından Geçinenler Derneği kursun A.Koçla