İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

Transferin iki ayağı olduğunu cozememisler daha kulüple anlasiyorlar bitti zannediyorlar örnek Doue. Oyuncu ok veriyor bitti zannediyorlar örnek wendel.

Bunlar son gün transfer yapacaklar işi oldu bittiye getirecekler ve gelenler vasat bile olmayacak

Dursun cahil cesaretiyle ET’yi getirdi.

Bakti super gidiyo, zannetti ki herkes boyle olacak.

Durum bu bence.
Kerameti kendinden bilerek en büyük hataya düştü bence. "Transferleri başkan yapar. Başkan da benim. Ben başkanım. Aha da burdayım. Ben yaparım" tarzı açıklamalar falan...

Buyur yap o zaman başkanım.

bunlara tepki vermeyince böyle oluyor işte taraftar olarak basketbolu voleybolu boşverdik irdeleyen kurcalayan yok iş futbola gelince bunu da basketbol gibi idare ederiz sanıyolar herhalde.

isim zikretmek istemiyorum diyip sonunda vecinoyu yalanladı
inanılmaz bir adam 1 dk içerisinde kendiyle çelişiyor
o konuda haklı
çünkü vecino schira isimli adamın galatasaray taraftarına olta atmasıydı

aslında sana bana hakaret yani

aklınız öfkenizin arkasında kalmasın böyle durumlarda

soytarı bir herif schira ve türk taraftarlarının etkileşim deliliğini biliyor

ABV hepinizin, çapsız sürüsü
Madem paralelde farklı oyuncularda görüşüyorsunuz da Doue iptal olduğu gibi alternatifi kimse transferini bitirseydiniz !
Bir de pişkin pişin daha temmuzun 20'si diyor ya, güler misin ağlar mısın !
Başkanından yönetim kuruluna hepiniz Erden Timur'un tırnağı etmezsiniz, ne icraatta ne de Galatasaraylılıkta

Tez zaman da defolup gidersin. Hükümet mi koydu seni bu camianın içine, ülke bitti burayı da mı çökerteceksiniz.

Hala devam ediyor wendel'i tamamlayacağız diye bunu duyan zenit isteklerini arttırmıyacak mı
Wendel gelmeyecek. Alamayacağız. Kendi de biliyor aslında da ona iptal demeye yüreği yetmedi. Zaten Ilic transferi de yattı diyenler var Zenit'in. Onu alamazlarsa Zenit gibi takımdan 30 versen bile topçusunu alamazsın.

Şu ana kadar yaptıklarımızdan ders aldık, toyca açıklamalar yaptık, özür dileriz s.çıp batırdık deseydi belki daha samimi bulurdum.

CL/EL (bunlar basimizdayken CL garanti degil benim gözümde) listesini vermeye bir kac gün kala bir menajerini kucagana otururlar ve bol komisyonlu kazikli panik transferi anca yapar bunlar.
Komisyon tırtıklamak için bekliyorlar zaten.

Coçuklarından cıksın demiyorum, Allah bunların bütün Parasını alsın inşallah, cünkü bunlar parayı coçuklarından cok seviyorlar...

Açıklamanın meali, biz sızdırdık transfer listesinindeki hedeflerimizi artık dikkat edicez.

O mahcubiyet vardı adamda. Çok ilginç bu isimlerin transfer yapması. Ulan insan karısına çocuğuna bile söylemez madem bu kadar hassassınız bu konuda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam ben diyecektim 1-2 gün önce e madem bu kadar transferi çıkmaza sokuyor niye masadan kalkmıyoruz diye kalkmışız.

Ben elimde kanıt olmadan kimseyi suçlamak istemiyorum. Açıklamalar fena değil. İsimleri kim sızdırıyorsa ağzına s.çsınlar artık sıktı bu işler. Haluk'lar da diyor ki bu transfer olmadıysa transferi bozan adam Gardi'dir, bildiklerimiz var diyorlar. Aksi yönde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor doğru olabilir. Adam kendine pay çıkarmaya çalışmış olabilir.

Geç kaldık, sağ bek tahminim çok uzun sürmez ama 8 numara işi bu gidişle Ağustos sonundan önce bitmeyecek bence. Artık hızlanmamız lazım. Paran yok değil sonuçta.

Geri
Üst Alt