Gökhan Dündar
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.227
- 669
- 1.733
Transferin iki ayağı olduğunu cozememisler daha kulüple anlasiyorlar bitti zannediyorlar örnek Doue. Oyuncu ok veriyor bitti zannediyorlar örnek wendel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2gun sonra zenite de tesekkur gelirHatipoğlu: "Wendel de çok önemli bir oyuncu, takımının en iyi oyuncusu. Yaptığımız görüşmelerde kendisi Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor, fakat kulübü bırakmıyor. Ancak biz ısrarcıyız, negatif bir durum yok şu an."
Kerameti kendinden bilerek en büyük hataya düştü bence. "Transferleri başkan yapar. Başkan da benim. Ben başkanım. Aha da burdayım. Ben yaparım" tarzı açıklamalar falan...Dursun cahil cesaretiyle ET’yi getirdi.
Bakti super gidiyo, zannetti ki herkes boyle olacak.
Durum bu bence.
Haluk bizim listeyi görmüş; diğer gazeteciler de görmüştürİsmi çıkmayan ilgilendiğimiz oyuncular var derken yalan attığı o kadar belliydi ki.
o konuda haklıisim zikretmek istemiyorum diyip sonunda vecinoyu yalanladı
inanılmaz bir adam 1 dk içerisinde kendiyle çelişiyor
Bütün listeyi dağıtmışlar muhabirlere ismi çıkmayan diye yalan atıyor. İsmi çıkmayanlar listenin altlarında olanlardır.İsmi çıkmayan ilgilendiğimiz oyuncular var derken yalan attığı o kadar belliydi ki.
Yurwkten inaniyorlarmis. Iṣimiz inanca kalmisHatipoğlu: "Yakın bir zamanda hem sağ bek hem orta saha için Galatasaray'a yakışan oyuncuları tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz."
Size inanan guvenen sizin gibi olsunHatipoğlu: "Taraftarlarımız bize güvensin, inansın."
Wendel gelmeyecek. Alamayacağız. Kendi de biliyor aslında da ona iptal demeye yüreği yetmedi. Zaten Ilic transferi de yattı diyenler var Zenit'in. Onu alamazlarsa Zenit gibi takımdan 30 versen bile topçusunu alamazsın.Hala devam ediyor wendel'i tamamlayacağız diye bunu duyan zenit isteklerini arttırmıyacak mı
Komisyon tırtıklamak için bekliyorlar zaten.CL/EL (bunlar basimizdayken CL garanti degil benim gözümde) listesini vermeye bir kac gün kala bir menajerini kucagana otururlar ve bol komisyonlu kazikli panik transferi anca yapar bunlar.