İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

Ya sitem ediyor isimler çıkıyor, bize zorluk yaşatıyor diye. Aynı adam çıkıp ''Oğuz Aydın'ın GS'de oynamasını çok isteriz'' diye açıklama yaptı almışız gibi. Boy boy isimler saydı kimle ilgilensek medyaya verdi.

Siz taraftarla dalga mı geçiyorsunuz?
Yaw Rudolph’lar Salı günü Rusya’ya görüşmeye gidileceğini 3-4 gün önceden yazmadı mı? Adamların tek kaynağı yöneticiler. Herifler arada 7-8 milyon fark verken ayaklarına gidiyor, bunu da tüm başına günler öncesinden söylüyor

Sıcak bakıyormuş Wendel. Klima öneriyorum kendisine o zaman.

Yaw illa bizmi bu becereksiz yöneticeleri çekmek zorundayız? Anlaş işte kulüple sonra futbolcuylada anlaşırsın bir şekilde. Yada en azından aynı anda yürüt süreci

Allahın ergeninden vazgeçilmiş buna sevinmedim desem yalan olur

Jelerti alın kuzeyliler adam gibi adamdır

isim zikretmek istemiyorum diyip sonunda vecinoyu yalanladı
inanılmaz bir adam 1 dk içerisinde kendiyle çelişiyor

Ya sitem ediyor isimler çıkıyor, bize zorluk yaşatıyor diye. Aynı adam çıkıp ''Oğuz Aydın'ın GS'de oynamasını çok isteriz'' diye açıklama yaptı almışız gibi. Boy boy isimler saydı kimle ilgilensek medyaya verdi.

Siz taraftarla dalga mı geçiyorsunuz?
Hala devam ediyor wendel'i tamamlayacağız diye bunu duyan zenit isteklerini arttırmıyacak mı

Basına sızdırdığın adam C ve D planı olsa anlarım.

Evet taraftar yangın yapar ama gidip çıkacaksın diyeceksin ki adam gibi görüşmeler devam ediyor bir gelişme olursa sitemizden açıklayacağız.

Habercilere de daha alt sıradaki adayları servis edebilirsin taktik olarak en fazla gaz almak istiyorsan

İnsanları aptal yerine koyar gibi tarih vermek isim vermek, ana hedefler sızdırıp bakın bizim 2. İsim de bu yani diyerek kulüplere mesaj yollamaya çalışıp sonrasında çingene gibi düşük teklif yapmak bizim kadar karşı kulüpleri de tahrik ediyor.

Bunu düşünemeyecek kadar zekan yoksa ne işin var orada.

İsmi çıkmayan ilgilendiğimiz oyuncular var derken yalan attığı o kadar belliydi ki.

Avrupa Şampiyonası'ndan görüştüğümüz oyuncular Doue, Jelert ve Wendel'miş anladığım kadarıyla. Olimpiyatlardan kimlerle görüşeceğiz acaba?

Dersini tam olarak çalışmamış Rennes Belediye başkanını unuttu ...

Geri
Üst Alt