Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.802
- 43.928
- 4.333
Avrupa sampiyonasinda oynayan adam bakiyoeuz olayi gercek oluronu da getiremezler.
zeki gelir bu işin sonunda.
iş oraya gidiyor
zekiyi bile 3-4M maaşla getirir ancak bu yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa sampiyonasinda oynayan adam bakiyoeuz olayi gercek oluronu da getiremezler.
zeki gelir bu işin sonunda.
iş oraya gidiyor
zekiyi bile 3-4M maaşla getirir ancak bu yönetim
Tez zaman da defolup gidersin. Hükümet mi koydu seni bu camianın içine, ülke bitti burayı da mı çökerteceksiniz.
Zenit gazproom tarafından finanse ediliyor neden satsın önemli oyuncusunu. Sırf taraftar 2 hafta oyalansınlar diye wendel diyor işte.Wendel gelmeyecek. Alamayacağız. Kendi de biliyor aslında da ona iptal demeye yüreği yetmedi. Zaten Ilic transferi de yattı diyenler var Zenit'in. Onu alamazlarsa Zenit gibi takımdan 30 versen bile topçusunu alamazsın.
Şu ana kadar yaptıklarımızdan ders aldık, toyca açıklamalar yaptık, özür dileriz s.çıp batırdık deseydi belki daha samimi bulurdum.
tmam hadi haklı da isimleri kendi söyleyip kendi isyan ediyor.neymiş isimlerin çıkması bizi zarara sokuyormuş.o konuda haklı
çünkü vecino schira isimli adamın galatasaray taraftarına olta atmasıydı
aslında sana bana hakaret yani
aklınız öfkenizin arkasında kalmasın böyle durumlarda
soytarı bir herif schira ve türk taraftarlarının etkileşim deliliğini biliyor
Sorun o ya biyigini sevdigim, sizden kac aydir haber gelmiyor. Sektirip gidin artikHatipoğlu: "Bizden bir haber gelmedikçe hiçbir transfer haberine itibar etmeyiniz."
Vecino söylentisini Fener'in şerefsiz fenomenleri sipariş etmiş olabilir biliyor musun. Aklıma gelmiyor değil.o konuda haklı
çünkü vecino schira isimli adamın galatasaray taraftarına olta atmasıydı
aslında sana bana hakaret yani
aklınız öfkenizin arkasında kalmasın böyle durumlarda
soytarı bir herif schira ve türk taraftarlarının etkileşim deliliğini biliyor
D yurekliye bak. Suclu gardi olmus.