İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

kimseyi alamadik, olumlu gelisme yok, sözümüzü tutamadik

diye aciklama yapmak da enteresan

Oyuncu ile anlaş kulübüyle anlaş ama transferi bitirememe. Bu tam olarak beceriksizlik değilde nedir acaba... Burdan işi bitirebilecek birinide transfer etmemiz lazım.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir şampiyon olan takımın itibarını birkaç ayda nerelere düşürdüler, bu yönetime onay veren tüm genel kurulda sucludur

Gitti sezon. Gitti 5. yıldız. Halbuki hacıosmanın seçilmesiyle önümüz açılmıştı.

Süheyl yönetimi seçilse şampiyon olurduk. Aysal gibi sermaye artışıyla kulübe dünyaları kazandıran adam yerine, kulübün varlıklarını peşkeş çekenleri seçtiler. Galatasaray GK’u asla radikal karar alamaz. Her zaman iş işten geçtikten sonra aksiyon alır. Bizde başarısız olan duramazmış! Asıl mesele de o. Başarısızlığı baştan görüp tavır almak. Florya gittikten sonra Dursunun iç yüzünü görseniz ne olacak?

Transfer dedigin gizli olur. Sen isimleri aciklayip sonra da oyuncu yan cizdi bilmem ne diyemezsin. Tam amator bunlar.

taraftar size de inanmıyor ki ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
2. kampa en azından sağ bek yetişecekti. noldu ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Bizim yönetime Erden Timur olmasada fbli Acun gibi paralı adam lazımdı. Bunlar 300-500için transfer beceremeyen gerekirse kişisel bir lira koyamayan adamlar, böyle transfer yapamazsın zaten. Paralı yönetici olmazsa böyle oluyor.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wendelle açıklamalari da skandal bu arada almak istedigi adama diyorki kulup medyasinda wendel 1 super kupa 1 lig macinda olağın üstü mukemmel oynadi iste buda bizim çok iyi tespit ettigimizi gösterir. Zenit demez mi bunun ustune 30 istiyordum kardeş ama haklısın çok iyi herif tamda dedigin gibi 40 oldu o :asd:

Galatasarayın bir şeferi var yolunacak kulüp arıyorlarsa aha orda ali

Galatasaraya sağ bekmi yok ulan

Yüz verdik aliye tuttu sıçtı halıya

Allahın afrikalısı gelmiş medeniyet görmüş allahın sonradan görmesi bizi koparacak aklınca

Paçalardan amatörlük akıyor. Galatasaray'a iş bilmeyen insanlar yakışmıyor.
Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Cenk Ergün dahil.
İstifa edin.

Adam çıkıp hem verdiğimiz sözleri yerine getiremedik diyor hem de daha Temmuz'un 20'sindeyiz diyor. Takımın yarım senedir sağ beki yok, ligin başlamasına 1 aydan kısa süre kaldı.

Hem isimleri servis ediyor medyaya hem bu durum gizli kalmalı diyor.

Bir de her görüşmeye gittiğimiz oyuncuyu ilk buluşmada alamayabiliriz diye sıvama kıvamına geçiyor. Yedi düvele gidiyoruz diye haber sal sonra böyle açıklama yap.

Telefon diye bir şey icat edildi, hatta internet bile var artık. İnanır mısın dünyanın öbür ucundaki insan ile görüntülü görüşme bile yapabiliyorsun. Bu duruma düşmen için hiç ön bilgi almadan gidip görüşmen gerek. İlgilendiğin oyuncunun ülkesine gidip yüz yüze görüşme yapıyorsan ya resmi olarak işin belli bir noktada olması gerekir ya da sen oraya maksat işte gözükelim hesabıyla gitmiş olmalısın.

BU ŞERDEN HAYIR ÇIKAR.
Oh be. Muhabir müsvettesi sosyal medya maymunlarına iyi oldu. Yok Doue %90 bitti, yok %99.9 bitti diyen dallamalara...
Bu acemiler de dışarıya haber salmanın gaz almadığını, ifşa olmanın kendilerine zarar verdiğini acı şekilde tecrübe ettiler.
Bundan sonra transferler ne kadar sürede yapılırsa yapılsın, bence süreçler artık daha sağlıklı ve olabildiğince gizli yürütülecektir.
Son tahlilde transferleri beklemek ne kadar sinir bozucu olsa da sonuçta kulübümüz ve taraftarımız için iyi şeyler olacağına yürekten inanıyorum.
Karakullukçu'nun pek çok tespitini çok sağlıklı bulmasam da dün geceki yangını çok güzel bir şeye vesile oldu. Bazen bu yangınlara ihtiyaç olduğunu da gösterdi.

Ulan ben senin bıyığını...

-FT

Transferden vazgeçtik değil, doue'yi alamadı bu yönetim ikna edemedi, beceremedi.
Aylarca peşinden koştuğu veledi alamadılar bu kadar beceriksizler işte, bunlar oğuz Aydın'ı da alamadılar beceremediler.
Ve ben şuna da inanıyorum artık batsuayi transfer çalımı falan değil fener isteseydi batsuayi kalırdı fenerde

Geri
Üst Alt