İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

izledim ,

Merak ettiklerim:

- Neden basına açık ve soru alınan bir düzen olmadı ?
- Madem Doue'de artık yokuz, bardağı taşıran son damla neydi ?
- Bu kısa diyalogdan çıkacak YARARLI sonuç nedir?
- Hatipoğlu'nun surattan belli gergin konuşmalar olmuş, köstebeği buldular mı ?

çıkardığım sonuç:

"Yeter lütfen daha küfretmeyin, yüklenmeyin ... yapmaya çalışıyoruz"

başka bir şey duymadım.

21 yaşında yedeğin yedeğiyken ne istemiş olabilir maximum ne talep etmiş olabilir. Bence burda Gardi denen adamıda bahane ederek bir işler olmuştur ama göreceğiz. Kendin oyuncuyla diyalog kuramadın mı mesela...

bie halta yaramayan açıklamalar oldu.

Bir tarafına güvenen bu konularda çıkar basın karşısına - soru alarak Sportif tepe 3lüsü olarak konuşur.
geri kalanı tamamen fasa fiso.

trabzon 3 gün max sağ bek indirdi ya.

Bu beceriksiz soytarılara ne kadar süre verirsek verelim sonunda sadece taraftar üzülür o yüzden bu hainler gidene kadar yangın yapılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 gün sonra bir açıklama daha yapar wendel artık gündemimizde değil diye.

En azından tv karşı çıkabilirdi. Bi Cenk Ergün çıksaydı nasıl bir yangıl olurdu acaba burada

Taraftar baskısı neticesiyle yapılmasa bir derece ikna olunurdu da açıklamalar tamamen beceriksizliklerini aklama ve yalan söyleme üstüneydi.

Erden Timur gibi adamdan şu adama düştük. GS son yirmi yıldır her yükseldiğinde neden gerileme dönemi yaşar gerçekten inanamıyorum.

arkadaşlar adam haklı bizim takımın hangi bölgelerde eksik olduğu dün belli olduğu için bugünden itibaren çalışmaya başlarlarsa seneye transfer dönemine yetişir abartmayalım lütfen. alt tarafı iki tane transfer yapacaklar sene ortasından beri belli olan bölgelere onu bile beceremiyor adamlar.

O zaman sizin de artik o koltukta Doue'rmaniza gerek yok sayin Imam Hatipoglu. :ka:

Bilerek böyle konuştu. Yarın son gün eger Doue yarın imza atarsa gelir yine, atmazsa kendi bilir.

Transferden vazgeçtik değil, doue'yi alamadı bu yönetim ikna edemedi, beceremedi.
Aylarca peşinden koştuğu veledi alamadılar bu kadar beceriksizler işte, bunlar oğuz Aydın'ı da alamadılar beceremediler.
Ve ben şuna da inanıyorum artık batsuayi transfer çalımı falan değil fener isteseydi batsuayi kalırdı fenerde
31 yaşında vasat bir forvete 12 milyonluk sözleşme gömmek marifet mi? Yalı çocuğu bilmiyor mu parasını verip tutmayı? Ama bunlar maaşları bol keseden dağıtmaya alıştılar. Nasıl olsa kendi ceplerinden çıkmıyor.

Bilerek böyle konuştu. Yarın son gün eger Doue yarın imza atarsa gelir yine, atmazsa kendi bilir.
samimi ve inandırıcı bulduğum 1 yeri yok açıklamalrın.

basın deil GSTV mikrofonu olması sadece zaten taktiksel açıklama - soru almadan etmeden.

başkan hala ortada yok.

bu arada spesifik olarak 2 ismi konuşup - ilerisi için umut vadetmeyip - önümüzdeki hafta gibi laflardan da kaçınıp bir an önce röportajı bitirdi.

çok garip ya

rahat rahat püfür püfür açıkhavda erden timur dinlemek vardı 20 mikrofon önünde.

Ne oldu lan Cenk keli ,öyle 4-5 yıl kontrat verip .5-6 m yıllık verip,milyonlarca euro bonuslar verip almaya benzemiyormuş degil mi bu isler

Şu duyumcu ve gazeteci tayfanın yatacak yeri yok. Hani la imzalar atılmıştı karşılıklı?

Kendi içinde çelişen açıklamaların da var Reis. Seni tanımıyorum ama başkana güvenmiyorum, hayırlısı bakalım.

200-300 bin euro'ya oynamaya devam etsin çöplükte. Şampiyonlar Ligi, yüksek maaş falan bu gibilere fazla.

Bu arada Doue'nin bu sıkıntılı tavrı, yönetimin beceriksizliğini aklamaz. Bu adam böyle bir adamsa, sen koskoca Galatasaray'sın. Çizgiyi ilk günden net biçimde çekeceksin. Saçı başı ayrı oynayan adamın, üç kuruşluk menajerlerin peşinde Galatasaray'ın 1 ayını boş yere harcamayacaksın.

Temmuz bitiyor. Yakında Süper Kupa finali var. Ardından Lig başlayacak. Ve hala ne orta saha, ne bir sağ bek yok.

Süper Kupa finalinin kaybedilmesi ya da lig başlangıcında puan kaybı yaşanması halinde, bunun hesabını kim verecek?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt