Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya muhabirlere paso haber uçuran bunlar ne anlatıyor bu adam anlamadımLan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
Guangzhou kulubü Çin.Futbolcu ismi Alan.Buda onun gibi yikama yağlama yaparak çok teşekkür etti.Ayni filmi ikinciye izlettiler bize renkdaşım..A. Albayraklı günler aklıma geldi. Neydi o kulübün adı ya yine o günlere döndük.
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde uzerine tehdit amacli Kopenhag'a gittik, yine alamadilar.O değilde gülüyoruz da 6 haftada şu adamı alamamak utanç yav
Hatipoğlu istifa etmelidir. Kulübün marka değerine zarar veriyor varlığı. Oraya profesyonel biri şart.
Ren kulübüne teşekkür ederim dediBen okuyamadım Dou ye Rennes kulübüne teşeççür etti mi
Bu kasalar böyle oluyor hocam yapacak bişey yokRen kulübüne teşekkür ederim dedi