İbrahim Hatipoğlu: “Doue artık listemizde değil!”

nihat hatipoğlu bile bu adamdan daha becerikli bir iş yapardı. bütün listen medyanın elinde, transferlerin her dakikasını köstebekler aktarıyor.

Lan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele

Bravo cok erken geldi aciklama, biraz ders alin hatalardan. Olmuyorsa cikin aciklayin duoe kim.günlerce pesinde kostuk?

Yav Jelert taş gibi herif neden ısrarla bu elemanın peşinde koşuyoruz o kadar iyi mi? Boey gibi bir potansiyel havası vermiyor videolardan hiç.

Hatipoğlu istifa etmelidir. Kulübün marka değerine zarar veriyor varlığı. Oraya profesyonel biri şart.

Neyse artık İbrahim bey'i eleştirmeyeceğim.

En azından KEL ve DURSUN gibi gölgelerde saklanmadı. İyi kötü çıktı kamera karşısına konuştu, şuan tüm ama tüm eleştiri oklarının hedefi oldu.

Bundan sonra KEL ve DURSUN'dur tüm eleştiri hedefim.

Lan bize baskı yapmayin kulüp zarar görüyor diyorsun iyi hoş da bu baskı ortamını sen olusturdun, buna ne diyorsun? Dandik bir işte çalışıyorum, bize bile bir iş verildiğinde hedef tarihi var olmadığında ötesi berisi sorgulanıyor haliyle iyiymiş ben de diyeyim o zaman baskı oluşturmayın lütfen sen yan gel yat sonra ise gelince hebele hubele
Ya muhabirlere paso haber uçuran bunlar ne anlatıyor bu adam anlamadım

Koskoca Galatasaray, Gaziosman Esnafspor zihniyetiyle yönetiliyor sanki.

Bu takıma dünya yıldızları geldi, geçti. Şu an kadroda devasa kariyere sahip oyuncular var.

Doue'yi ikna edememek, daha korkuncu Doue'nin kapısında 1 ay beklemek nasıl bir iştir? Doue kim?

Ya bu menajer oyuncu ve kulüp onay verdiği halde transferi engelleyecek kadar taşaklı pozisyon mu? Gücünü pek anlayamadım bu sistemin bir türlü.

Geri
Üst Alt