Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.137
- 20.034
- 3.313
Gerek yok at öne Sefo, Gomiz, Icardi yi.. doldur bosalt oynarızBizim İcardi'den daha önemli sorunumuz yok mu? Oyun kuramıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok at öne Sefo, Gomiz, Icardi yi.. doldur bosalt oynarızBizim İcardi'den daha önemli sorunumuz yok mu? Oyun kuramıyoruz.
_________Fredrik___LucasSeferovic & Icardi çift forvetini izler miyiz? Ya da Icardi & Gomis
Komedi_________Fredrik___Lucas
Yunus____________________Mertens
_________Seferovic_İcardi
SusoHarit tarzı all rounder bir 10 transferi yapmamız lazım kanat da oynayabilen.
Suso iyi de, sağ kanat, ben 10’da yada solda izlemedim. Ben olsam Payet’i alırım direkt şampiyon yapar, Fransa’da her sene 20-30 gole katkı sağlıyor. Zaten yatırım falan yapmıyoruz günü kurtarıyoruz madem tam kurtaralım.
İcardi benim de istediğim profil değil ancak PSG'e havadan zembille inmedi bu adam sonuçta bir perfonmans sonucu oraya alındı ve bir çok oyuncu oynadı İcardi gibi onlar neden perfonmans veremedi diye sorgulamak lazım. Sadece benim istememe sebebim bizim istediğimiz profil olmaması golcülüğü ile alakalı değil.
Çift forvet olayını Giresun maçında gördük. Umarım iyi bi ders almisizdirŞu çift forvet sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Biz ilerdeki tek forvete topu götüremiyoruz ikisine nasıl götüreceğiz? Beraber ilerde mangal yaparlar artık can sıkıntısından.
Gerek yok at öne Sefo, Gomiz, Icardi yi.. doldur bosalt oynarız
messinin alti pasta gol attiramadigi herife berkan attirir evetgol atmamız için gelmek zorunda