Icardi Galatasaray’a “Evet” Dedi!

Şu çift forvet sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Biz ilerdeki tek forvete topu götüremiyoruz ikisine nasıl götüreceğiz? Beraber ilerde mangal yaparlar artık can sıkıntısından.

Harit tarzı all rounder bir 10 transferi yapmamız lazım kanat da oynayabilen.

Icardi 3.5 maas, 2.0 Vergi.
Seferovic 3.3 maliyet 1.5 Vergi
Gomis 1.7 maliyet, 1.0 Bergi
234milyon TL forvet hattina, 10x sampiyonluk primi.

REZILLIK.

Seneye kimseyi alamayinca aglamayin.

Icardi'yi çok beğensem ve istesem de yabancı kuralı sebebiyle Umut Bozok + Evander yapmamız daha doğru bir strateji olacaktır. Topun forvete gelmesinde sıkıntı varken forveti güçlendirmek bir çözüm değil, topu oraya getirmeyi çözmeliyiz. Kalan seçeneklerden Evander'i alıp yabancı kuralı sebebiylede Umut'a yönelmeliyiz. Malesef durum bu

Icardi bence cok yanlis transfer hamlesi olacak, hemi arkadaslarin dedigi gibi, Gomis takimda zaten, sefer alindi birde Mertens geldi o vakit artik buraya bir forvet daha mi almak istiyorsun, genc oyuncu getir, U21 uygun olandan. Bizim 4 tane maasi ucuz olmayan Forveti takimda barindirmamiz icin, borcuz bir külüp olmamiz gerekirdi. Ya planlamayi iyice karistirdilar veya Seferden hic memnun kalmadilar yada hava olsun diye Icardiyi getirmek istiyorlar. Ayni zamaninda Falcao gibi.

İcardi benim de istediğim profil değil ancak PSG'e havadan zembille inmedi bu adam sonuçta bir perfonmans sonucu oraya alındı ve bir çok oyuncu oynadı İcardi gibi onlar neden perfonmans veremedi diye sorgulamak lazım. Sadece benim istememe sebebim bizim istediğimiz profil olmaması golcülüğü ile alakalı değil.

Vardir öyle overhyped adamlar... kastiğini düşünmüyorum zaten...

Bu transfere artik bitti gozuyle bakiyorum. Bu hafta icinde ucagi iner hissiyatim bu yonde

Geri
Üst Alt