- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
bak ağzını bozuyor bir de hayin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak ağzını bozuyor bir de hayin!
çok beyfendi bir insan
Seferoviç kiralık. Performans vermezse oynamaz ve geri gider.İcardi cidden geliyorsa seferovic biraz boşa alinmis gibi..Gomis zaten çatır çatır atıyor bir şekilde kalır sefer yerine umut Bozok da olabilirmiş.. Olası forvet 3 lusunden çift forvet de çıkmaz ilginç bir planlama oldu bizimkiler akşam pazarini kaçırmamak adına alıyor icardiyi planlı gibi gelmedi
Seferoviç kiralık. Performans vermezse oynamaz ve geri gider.
çok yaratıcı aaamaHe said yes![]()
Daha önce söyleyen oldu mu canısıçok yaratıcı aaama
Yaz kampını takımla geçirmiş. Ağustos'un başından beri takımdan ayrı çalışıyor diye okuduydum twitterda.Bir sey soracagim.
Bu adam PSG ile kamp dönemi gecirdi mi? Yani hazir durumda mi?
HayiiiirDaha önce söyleyen oldu mu canısı
Kötü perfonmans derken ?
İcardi benim de istediğim profil değil ancak PSG'e havadan zembille inmedi bu adam sonuçta bir perfonmans sonucu oraya alındı ve bir çok oyuncu oynadı İcardi gibi onlar neden perfonmans veremedi diye sorgulamak lazım. Sadece benim istememe sebebim bizim istediğimiz profil olmaması golcülüğü ile alakalı değil.Nezaman PSG maçlari izlesem leş gibiydi. Hiç bir özelliği yok gibi. Şöyle bir ileri hat varken, bukadar usta ayak ile Fransa logini hoplatir Mehmet Yildizi koysan bile.
bu konuda hem fikirizWanda bana mesaj atmadi, maca cikmiyor diye tribe girecek bir herfie 3milyon avro felan nedir?
Rezillik
Giresun macina doner her mac.Seferovic & Icardi çift forvetini izler miyiz? Ya da Icardi & Gomis
Olması gereken Icardi - Mertens çift forvettir.Seferovic & Icardi çift forvetini izler miyiz? Ya da Icardi & Gomis