Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.607
- 4.878
bu adamın harika bir bitirici olduğu kanısına nasıl vardınız. son sezonlarındaki gollerinin yarısı boş kale
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamın harika bir bitirici olduğu kanısına nasıl vardınız. son sezonlarındaki gollerinin yarısı boş kale
aynı argumanı pedro için kullandığımda bana laf etmiştin. sana de get diyorumSerie a da 121 gol atmis adamdan bahsettigimizi biliyorsundur umarim
aynı argumanı pedro için kullandığımda bana laf etmiştin. sana de get diyorum
niye belotti istemedin?Serie a da 121 gol atmis adamdan bahsettigimizi biliyorsundur umarim
niye belotti istemedin?
bi denedim kankaİstemeyeni ....
bi denedim kanka
ceza sahasında eli belinde gezen beleş golcüyü değil takımı oynatacak birini istiyorum. icardinin yaşı başı maaşı saha dışı olayları can sıkar burada. seferovicten sonra bu tarz yaşını başını almış adamlara mesafe koymak lazımOzaman bunu neden begenmiyorsun
o herifi savasta falan öldü diye biliyo olabilirler kimse almamış adamıDovbyki açıkla
ceza sahasında eli belinde gezen beleş golcüyü değil takımı oynatacak birini istiyorum. icardinin yaşı başı maaşı. saha dışı olayları can sıkar burada. seferovicten sonra bu tarz yaşını başını almış adamlara mesafe koymak lazım
Salarlatina mi ne alacakmis herhaldeo herifi savasta falan öldü diye biliyo olabilirler kimse almamış adamı
atamaz demiyorum üstat ben bu riske girmesini istemiyorum bizimkilerin. en az 4m maliyeti olacak bonservisini de alamayacaksın bir sürü risk. bonservisini alacağımız bir genco kovalarsak mutlu olurum20 gole direkt katkisi garanti
bizim botheimi de onlar mi almistiSalarlatina mi ne alacakmis herhalde
iyi diyon hos diyon da bu saatten sonra ya icardi olur yada forvet transferi olmazatamaz demiyorum üstat ben bu riske girmesini istemiyorum bizimkilerin. en az 4m maliyeti olacak bonservisini de alamayacaksın bir sürü risk. bonservisini alacağımız bir genco kovalarsak mutlu olurum
evet munasip biryerlerine sokabilirlerbizim botheimi de onlar mi almisti