Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
musap’i ozledimevet munasip biryerlerine sokabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musap’i ozledimevet munasip biryerlerine sokabilirler
bu adam gelir de beklediğiniz gibi çıkmazsa sezon gidecek. bakalım inş hayırlısı olur gsmiz için.iyi diyon hos diyon da bu saatten sonra ya icardi olur yada forvet transferi olmaz
sag kanatada Lihadji istermisin cocuk adam ?musap’i ozledim![]()
Icardi olmazsa Batshuayi geliyor. Kaynak sormaiyi diyon hos diyon da bu saatten sonra ya icardi olur yada forvet transferi olmaz
koruma kalkani mi knkbu adam gelir de beklediğiniz gibi çıkmazsa sezon gidecek. bakalım inş hayırlısı olur gsmiz için.
seneye 2-3 forvet simdikilerin maliyeti falan sıkıntılı işler yazsak bi dert yazmasak dertyok yaw çok da umrumda değil patlayıp patlamak. şu forumda patlamayan adam yok. futbol bu illaki terse yatırıyor.koruma kalkani mi knkseneye 2-3 forvet simdikilerin maliyeti falan sıkıntılı işler yazsak bi dert yazmasak dert
o herif hainlik edip marsilyadan ayrilmisti heralde ya da marsilyaya gitmisti lille’den. oyle adamlari pek sevmem zaten daha gosteremedi heralde kendini yetenekli deniyodu da bilmiyorum. karagumruk de birini almisti gecen sene interden kontak topcu heralde bu dasag kanatada Lihadji istermisin cocuk adam ?
10 maçta ilk 11 oynamış ama reis..30 maç 5 gol, sezonun yarısı kadro dışı.
Piyasa değeri 100 milyonlardan 20 milyonlara düşmüş.
Keyifçi adam olmasa bizimle ismi bile anılmaz.
musap’i ozledim![]()
Haklı bir yorumIcardi 3.5 maas, 2.0 Vergi.
Seferovic 3.3 maliyet 1.5 Vergi
Gomis 1.7 maliyet, 1.0 Bergi
234milyon TL forvet hattina, 10x sampiyonluk primi.
REZILLIK.
Seneye kimseyi alamayinca aglamayin.
Nerede kaldı bu herif, Nevzat bilgi ver bilgi.
çivi çiviyi sökerNeden istiyoruz bunu? Fenerlilere hava atmak için mi gol atmak için mi?