GSCimbom

Üye Görüşü Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

Göktürk Mustafa Sert

Üye GörüşüIcardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

Göktürk Mustafa Sert ·

Cevap
84
Okunma
3,4K
Sayfa
1/5

Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

• Evet, kesinlikle imzalanmalı

Oy: 17 16,2%
  • Hayır, yollar ayrılmalı

Oy: 56 53,3%
  • Maaşı düşürülerek yeni sözleşme yapılmalı

Oy: 26 24,8%
  • Yedek rolünde kalacaksa devam edebilir

Oy: 6 5,7%

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Anket kapatılmış .

Göktürk Mustafa Sert

Parçalı Üye
Sakatlığını bir kenara bırakacak olursak, saha içinde bizim için hâlâ çok değerli bir oyuncu. Takıma katkısı, taraftarla bağı, liderliği gibi birçok yönüyle Galatasaray için özel bir isim.

Sizce yönetimin bu konuda bir planı, bir hazırlığı var mı? Icardi ile devam edilmeli mi? Yoksa sakatlık durumu ve maliyet nedeniyle bu süreç bilinçli mi uzatılıyor?

İlah değil sonuçta duygusal bağ kurmaya gerek yok. Icardi de bu kulübün personeli/çalışanı.

2026 yazına kadar da sözleşmesi var.

Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmaması da Icardi'nin kendi elinde. Önce çalıştığını ve geri döndüğünü kanıtlaması gerekiyor.

Sakatlık sonrası göstereceği performansa bakalım. Kamp dönemi hazırlık maçları biraz işaret verir. Çok ağırlaşmış ise güzelce veda ederiz o kadar.

Once bir tekrar sahalara donsun ve oynasin sonra bunlara kafa yorariz, suan bunu konusmak yersiz.
Teorik olarak saha ici haric takim ve taraftarda ikonlugu bile yeterli ama 10 M maasa degil tabii. Max 2 yil kontrata ben sezon ici performansina gore olumlu bakarim

Teorik olarak saha ici haric takim ve taraftarda ikonlugu bile yeterli ama 10 M maasa degil tabii. Max 2 yil kontrata ben sezon ici performansina gore olumlu bakarim

Icardi gibi Galatasaray tarihine geçmiş, taraftarın gönlünde ayrı yeri olan ikonik oyuncular için sadece performans ölçütüyle karar vermek biraz eksik olur bence

Beni bilen bilir, Icardi'yi ne kadar sevdigimi ve hatta ozel bir isim oldugunu her daim bu forumda soyluyorum. Onun yeri kalbimizde farkli.

Ama yasitlari ve onun gibi isim yapmis forvetler suan Avrupa'da takir takir oynuyor. Evet ciddi bir sakatlik gecirdi ve saglikli donmesini arzuluyoruz.

Icardi ilk once taraftara, futbolu ve saha icinde top oynamayi ne kadar sevdigini gostermeli. Yani cikip futbol oynayacak ve fizik olarak hazir konumuna gelmeli. Baktik bu 2-3 sene daha performans verir, belki her mac 90 dakika olmasada yine oynar diyebilirsek o zaman yeni sozlesme konusu mantikli olur.

Eger kafasi sahada olmayacaksa veyahut fizik olarak top oynamaya musait duruma gelmezse, gelecek adina onunla planlar yapamayiz maalesef. Gidip kenarda dursun diye de maasa baglanmasi mantikli gelmiyor bana. O yuzden acelesi yok, bir cikip oynasin, tekrar gorelim, bir kac ay sonra bu durum daha net ortada olunca bunlarin o zaman konusulmasi daha dogru olur.

İcardi henüz 32 yaşında 32...

logo_giy_32_animation.gif

bu yaşta bir erkeğin ne kadar verimli olacağını bilemezsiniz.

Beni bilen bilir, Icardi'yi ne kadar sevdigimi ve hatta ozel bir isim oldugunu her daim bu forumda soyluyorum. Onun yeri kalbimizde farkli.

Ama yasitlari ve onun gibi isim yapmis forvetler suan Avrupa'da takir takir oynuyor. Evet ciddi bir sakatlik gecirdi ve saglikli donmesini arzuluyoruz.

Icardi ilk once taraftara, futbolu ve saha icinde top oynamayi ne kadar sevdigini gostermeli. Yani cikip futbol oynayacak ve fizik olarak hazir konumuna gelmeli. Baktik bu 2-3 sene daha performans verir, belki her mac 90 dakika olmasada yine oynar diyebilirsek o zaman yeni sozlesme konusu mantikli olur.

Eger kafasi sahada olmayacaksa veyahut fizik olarak top oynamaya musait duruma gelmezse, gelecek adina onunla planlar yapamayiz maalesef. Gidip kenarda dursun diye de maasa baglanmasi mantikli gelmiyor bana. O yuzden acelesi yok, bir cikip oynasin, tekrar gorelim, bir kac ay sonra bu durum daha net ortada olunca bunlarin o zaman konusulmasi daha dogru olur.
E tabii ki yav, gunun sonunda futbolcu adam. Fenere laf atsin diye tutmuyoruz.

Sakatlığı ne kadar atlatabilmiş ve nasıl performans veriyor

Özel hayatındaki sorunlar ne durumda kafasını saha içine verecek mi ülke dışına uçup duracak mı lig devam ederken

Bu soruların cevabına göre yeni sözleşme yapılır mı ya da yapılacaksa ne kadar ücretten yapılmalı belirlenmelidir

Bence bize vereceğini verdi İcardi

Bu saatten sonra da performans vereceğini zannetmiyorum

Öyle bir durum yaşanırsa duygusala bağlamadan akılcı hareket etmeliyiz

Geri