GSCimbom

Üye Görüşü Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

Göktürk Mustafa Sert

Üye GörüşüIcardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi? Sayfa 3

Göktürk Mustafa Sert ·

Cevap
84
Okunma
3,4K
Sayfa
3/5

Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

• Evet, kesinlikle imzalanmalı

Oy: 17 16,2%
  • Hayır, yollar ayrılmalı

Oy: 56 53,3%
  • Maaşı düşürülerek yeni sözleşme yapılmalı

Oy: 26 24,8%
  • Yedek rolünde kalacaksa devam edebilir

Oy: 6 5,7%

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Anket kapatılmış .
Kesinlikle hayır. Takım için huzuru da bozma durumu mevcut. Sağlıklı yaşam yürüyüşü yapacak başka bir takım bulsun kendisine.

Osimhen'e yedek bir genç forvet alınmalı. Icardi'nin Galatasaray'a kırılıp küseceği hiçbir durum yok. CL'de hiçbir takımda şu haliyle bir dk süre alamaz muhtemelen ama Okan sayesinde şu haliyle Gs'de oynuyor. PSG'de yedekken bile fit olan adam, Gs'de her sene geri gitti. Yolu açık olsun, sözleşme uzatılırsa kötü ayrılır taraftarla, bence iyi ayrılmak gerekiyor
Yoo kötü ayrılmaz. 1 milyon euroya yıllık maaş ayrica 3. Forvet olmayı kabul ediyorsa juan mata gibi güzel günler geçirebilir. Emeklilik planı yapıp 6 milyondan 3 yıllık sözleşme istiyorsa yağlı kazık gibi bize girer malesef.

Yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum ama sözleşme uzatmazsak tribe gireceğini,fbnin de kesinlikle salça olacağını düşünüyorum

Bu sebeple biraz kafam karıştı,siz ne düşünüyosunuz merak ediyorum

Her ne olursa olsun kalsın diyenleri muaf tutuyorum sorum benim gibi gitsin diyenlere,işte ben burda tıkanıyorum

- Hiç risk almayıp şimdi fbye falan gitmesin diyip bizde kalsın mı dersiniz

- Yoksa o riski alıp fbye transfer olacaksa dahi gitsin mi dersiniz

Kolay olmasa da reyimizi verelim.

cry-puke.png

ilk oyu maaşı düşürüp devam etmeli diye vermişim şimdi yollar ayrılmalı diyorum. zorluğu yüksek maçlarda forvetsiz oynamak icardi'yle oynamaktan daha mantıklıysa boş boşuna tutmaya gerek yok.

Okan Hocanın tabiriyle ''Doğal gücü'' ve tabii olağanüstü yetenekleri sayesinde, bugüne dek güzel bir kariyer yaptı. Çalkantılı özel hayatı ve her bakımdan rahat tavırları yüzünden, sahip olduğu potansiyelin gerektirdiği seviyenin epey altında kaldı aslında. Öyle olmasa yolu 29 yaşında TR ye düşmezdi zaten.

Ancak artık kritik yaşlara geldi; bu seviyelerde tutunabilmesi için daha önce hiç yapmadığı şekilde futbola ve antrenmana odaklanması gerekiyor ve ne yazık ki o ışığı hiç vermiyor. Bizim ligin gördüğü en kaliteli forvet olduğu fikrim değişmemiş olmakla birlikte, hele hocanın oyun anlayışında, mevcut haliyle pek yerinin olmadığı aşikar.

Sözleşme yenilemek konusunda aceleye gerek yok. Menajeri, sanki 27 yaşında ve tam fit durumda imiş gibi yüksekten uçmaya devam ediyor. Kendisini kabul edilebilir düzeyde toparlar ve gerektiğinde hamle oyuncusu olmayı kabul ederse, makul bir ücretle 1+1 gibi bir sözleşme verilmesini çok isterim. Lakin umamıyorum doğrusu...

GS ya saygı duyan adam oturur çalışırdı. Adamın kendisine bile saygısı yok

Torreira gibi adamlar lazim bize. Herif yakışıklı değil diye gozardi ediliyor

Bu sezon performans bile vermese sahada olduğunda yüreğini ve liderliği koysa yine uzatılırdı ama kendisi uzatılmaması için her şeyi yaptı. Mümkünse devre arası vedalaşmak gerekiyor. kendisi de ülkesine dönüp ailesine kavuşur orada 100 bin euroya argentina juniorda falan oynar.

Geri