GSCimbom

Üye Görüşü Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

Göktürk Mustafa Sert

Üye GörüşüIcardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi? Sayfa 5

Göktürk Mustafa Sert ·

Cevap
84
Okunma
3,4K
Sayfa
5/5

Icardi ile Sözleşme Yenilenmeli mi?

• Evet, kesinlikle imzalanmalı

Oy: 17 16,2%
  • Hayır, yollar ayrılmalı

Oy: 56 53,3%
  • Maaşı düşürülerek yeni sözleşme yapılmalı

Oy: 26 24,8%
  • Yedek rolünde kalacaksa devam edebilir

Oy: 6 5,7%

• Kullanılan toplam oy
    105
  • Anket kapatılmış .
Denk ve daha güçlü rakiplere karşı maçların önemli bölümlerini, ''Pas örgüsüyle oyun kurmasak da olur, şişir Osimhen' e bir şeyler yapsın'' mentalitesiyle oynamaya devam edeceksek, İcardi' ye yer kalmaz, Osi' ye benzer profilde biri alınmalı yedek olarak.

Osimhen gider ve hızlı pas trafiğini önceleyen bir oyuna dönülebilirse durum değişir.

Varsa, ilgi gösteren G. Amerika takımlarından birine gitmesi herkes için en iyisi olacak gibi; Boca filan deniyor. Buralardaki maaşı bulamayacaktır ama birkaç milyonu çok da takmaz, yeterince servet yapmış durumda...

10+4'te de istisnai senaryolarda kalabilir. Torreira eğer söylendiği gibi gitmek istiyorsa gider. O zaman orta sahaya yapılacak 2 takviyeden biri u23 olur, Davinson için de benzer şeyler konuşuluyor, o da gitmek isterse satılır, Apokerim-Singo- ve atıyorum Ozan Kabak yanına bir de u23 stoper gelir, bir de Asprilla veya o olmazsa yerine u23 kanat gelir. Nhaga ile birlikte 4 u23 etti zaten, o zaman makul rakamlı 1+1 imza çok da koymaz bence. Bir de Deniz Gül gelirse santrafor rotasyonu da tamamdır. Tabi bu bahsettiğim u23 transferleri böyle katkı vermeyecek adamlar olarak düşünmeyelim, iyi u23'ler bulunmalı...

10+4'te de istisnai senaryolarda kalabilir. Torreira eğer söylendiği gibi gitmek istiyorsa gider. O zaman orta sahaya yapılacak 2 takviyeden biri u23 olur, Davinson için de benzer şeyler konuşuluyor, o da gitmek isterse satılır, Apokerim-Singo- ve atıyorum Ozan Kabak yanına bir de u23 stoper gelir, bir de Asprilla veya o olmazsa yerine u23 kanat gelir. Nhaga ile birlikte 4 u23 etti zaten, o zaman makul rakamlı 1+1 imza çok da koymaz bence. Bir de Deniz Gül gelirse santrafor rotasyonu da tamamdır. Tabi bu bahsettiğim u23 transferleri böyle katkı vermeyecek adamlar olarak düşünmeyelim, iyi u23'ler bulunmalı...
Çok sayıda şarta bağlamışsın ama bunlar gerçekleşse (U23 lerin hepsi tam isabet filan zor işler) bile önemli maçlarda -şimdi olduğu gibi- Osimhen' den sonraki santrfor alternatifi olarak güvenilemeyecekse kendisi kalmak istemeyecektir; istedi ama çok da kasmadı diyelim; maaşı düşmüş haliyle minimum 5 milyon olacak.

Hocanın mevcut oyun anlayışında kendisine rol uydurmak çok güç. Bazı şeyleri fazla zorlamamak gerekir...

Çok sayıda şarta bağlamışsın ama bunlar gerçekleşse (U23 lerin hepsi tam isabet filan zor işler) bile önemli maçlarda -şimdi olduğu gibi- Osimhen' den sonraki santrfor alternatifi olarak güvenilemeyecekse kendisi kalmak istemeyecektir; istedi ama çok da kasmadı diyelim; maaşı düşmüş haliyle minimum 5 milyon olacak.

Hocanın mevcut oyun anlayışında kendisine rol uydurmak çok güç. Bazı şeyleri fazla zorlamamak gerekir...

İstisna senaryo dedim o yüzden zaten. Birkaç şeyin bir arada olması lazım. Hepsi dahil buna.

Sadece saydığım 3 tane u23 transferi bence o kadar da ekstrem zor değildi ama. Sonuçta Lemina ve u23 OLMAYAN net bir orta saha daha olursa Nhaga ile beraber bir u23 daha gayet bulunabilir, potansiyelli öyle biri gayet bulunabilir. 10 tane u23 orta saha adı geçti bu transfer dönemi. Davinson yerine Singo zaten varken diğer yabancı stoper de u23 gayet olabilir, özellikle Ozan gibi makul bir yerli rotasyon stoperi gelirse. Yani çok da aman aman zor u23'ler yazmadım, öyle gelip ilk sezonundan bizi şampiyonluğa taşıyacak ana faktör olacak kadar vs...

Tabi Icardi'nin rotasyon rolünden mutlu olmasını da o istisna senaryoya eklemek lazım. Yalnız ben eğer kendi isterse bu sezon izlediğimiz halinin bir tık üstünde olabileceğini düşünüyorum. Yani oynadığında bu sene kadar sıkıntı yaratmayabilir. Tabi onları da teknik heyetin ve atletik performans analiz ekibinin falan iyi etüt etmesi lazım.