Taraftar Tff, Mhk'ya baskı yapacağına yönetime sövüyor. Sonra yönetim masada güçlü değil olamaz tabi bu yönetim değil herhangi bir yönetim olamaz. Hakeme baskı yapacağına takıma, hocaya söven taraftar, bu taraftarla herhangi bir yönetim masada güçlü olamaz ki. Karşıda Koç ailesi, doğal olarak medya ve siyaset destekleri var, hangi yönetim güçlü olabilir masada bir de kendi taraftarın yanında olacağına sana karşı oluyor. Bu yönetim olmasaydı Fener, Bjk ayarında bir kadro kurulmuş olsaydı bizi geçen seneye benzer bir tablo bekliyordu. Adamlar aynı geçen senede olduğu gibi ligin başlarında GS şampiyonluktan kopsun diye uğraştılar ama yönetimin kurduğu güçlü kadro ve Okan hocanın bu kadroyu iyi idaresi sebebiyle bu noktaya kadar geldik. Ama adamlar bunun üzerine artık dozajı bile aştı iş göstere göstere kıyıma geldi. Bu sezon şampiyon olursak eğer bu tarihimizin en zor şampiyonluğu olacak gerçek anlamda. Çünkü ben ilk defa bu kadar göstere göstere bir takımın itildiği bir takımın çekildiği bir sezon izliyorum.