Icardi PFDK’ya Sevk Edildi

Aysal zamanı da masa başında hep aleyhimize oldu yalnız o ne olacak?
Hasan oldu evet ben daha eskileride hatırlıyorum 90lari dahil hatırlayacak kadar yaşım var,her sezon pislikler yapıldı ama bu denli üst üste hiç olmadı ben böylesini her hafta level atlayarak gideni ilk defa görüyorum senin söyleminin aksine taraftar hicbisey yapamaz ki taraftar sosyal.medya vs yükleniyor zaten ,yönetim yapacak birşeyler somut yapacak çok şey var bizimkiler korkuyor bukadar basit ama tarih boyunca hep korktular maalesef ,misal.elinde belgeler varsa aciklayacaksin
Yönetimin aciz olduğuna çok basit bir örnek vereyim dahada uzamasin,kulübe bu sezon sovmeyen kalmadı medyasindan rakip yöneticilere 1 kişiyi bile dava edemedi bu kulüp ,sonuç cikmasa dahi 1 kişiye bile tazminat davası bile acamadi o yüzden şu noktadan sonra şampiyonluk giderse bunun 1 numaralı sebebi yönetimdir ,taraftar filan değil kulübe sahip çıkmak önce 12 tane yönetim kurulunun gorevidir

aysal susmadı en azından, ite it dedi. tff deki lobileri kazınmadıkça bu düzen değişmez
İte it dedi sonuçta bir şey değişmedi. En basit örnek basket. Bu yönetimde susmuyor ama güçleri belli ki bir yere kadar. Koç grubu kadar güçlü olamıyorlar ki TR'de olamazlarda çünkü mevcut düzende TR'de adalet yok, para geçiyor, ilişkiler geçiyor falan maalesef o yüzden masada güçlü olamıyorsun ülkede adalet, hak, hukuk olmadığı için.

Icardi'den ziyade merak ettigim baska bir konu var. Bize 40 bloklu ceza vermislerdi Hatay maci sonrasinda mi neydi.

Fenerliler Besiktas macinda küfürün alasini etti tüm stat tek agizdan. Bunlara ceza verildi mi, hic konusulmuyor da cünkü.

İte it dedi sonuçta bir şey değişmedi. En basit örnek basket. Bu yönetimde susmuyor ama güçleri belli ki bir yere kadar. Koç grubu kadar güçlü olamıyorlar ki TR'de olamazlarda çünkü mevcut düzende TR'de adalet yok, para geçiyor, ilişkiler geçiyor falan maalesef o yüzden masada güçlü olamıyorsun ülkede adalet, hak, hukuk olmadığı için.
hiç bir başkanımız masada güçlü olamaz mevcut siyasi düzen değişmedikçe. bunlar uzun yıllardır tff de herşeyi belirleyen bir lobi kurmuşlar. tff,pfdk,tahkim,mhk hepsi bunların lehine çalışan fanatik insanlarla dolu. görmediniz mi bu lobinin gücünü, şampiyonluk tehlikeye girince nasıl hemen lale denen fenerliyi çat diye apar topar göreve getirdiler. var kayıtlarını açıklatabilen tek lobi. o yüzden diyorum ya bunların hepsini seçim sonrası mahkemeye vermek şart

Hasan oldu evet ben daha eskileride hatırlıyorum 90lari dahil hatırlayacak kadar yaşım var,her sezon pislikler yapıldı ama bu denli üst üste hiç olmadı ben böylesini her hafta level atlayarak gideni ilk defa görüyorum senin söyleminin aksine taraftar hicbisey yapamaz ki taraftar sosyal.medya vs yükleniyor zaten ,yönetim yapacak birşeyler somut yapacak çok şey var bizimkiler korkuyor bukadar basit ama tarih boyunca hep korktular maalesef ,misal.elinde belgeler varsa aciklayacaksin
Yönetimin aciz olduğuna çok basit bir örnek vereyim dahada uzamasin,kulübe bu sezon sovmeyen kalmadı medyasindan rakip yöneticilere 1 kişiyi bile dava edemedi bu kulüp ,sonuç cikmasa dahi 1 kişiye bile tazminat davası bile acamadi o yüzden şu noktadan sonra şampiyonluk giderse bunun 1 numaralı sebebi yönetimdir ,taraftar filan değil kulübe sahip çıkmak önce 12 tane yönetim kurulunun gorevidir
Bu sezon adamların kaybedecek bir şeyi kalmadı çünkü. Koç grubu dolayısıyla medya, hükümet zaten onların tarafta buna karşı ne yapabilir abi yönetim? Tamam eleştirelim ama de ki şunları yapmaları lazım? Ben de taraftarın etkili olabileceğini düşünüyorum senin aksine, TFF'ye bir yürüyüş, sosyal medyadan tam seçim yaklaşmışken oraya da gösterilen bir sopa bunu yönetim yapamaz ama taraftar yapabilir. Eğer nu yönetim proje olarak dediklerini yapabilirse işte o zaman ekonomik bağımsızlığını kazanmış bu kulüp çok daha güçlü olacaktır masada.

Korkak yönetim. Kimden korkuyorsunuz lan, şirketlerimize çökerler diye mi.

passatçı it bile böyle diyorsa bişey olmaz

Önümüzde ne güzel örnegi var. Kari kilikli Brezilyali herif "maclar sahada degil masa basinda kazaniliyor" diyip ceza yememisti, artik bizimkiler de bol bol bunu söylesin. Nasil olsa mac cezasi yok bunun.

soygun lafını etmesi yanlış. topçularn bunlara dikkat etmesi gerekmekte. ya da kendi dillerinde sansürleyip yazsınlar

Bu sezon adamların kaybedecek bir şeyi kalmadı çünkü. Koç grubu dolayısıyla medya, hükümet zaten onların tarafta buna karşı ne yapabilir abi yönetim? Tamam eleştirelim ama de ki şunları yapmaları lazım? Ben de taraftarın etkili olabileceğini düşünüyorum senin aksine, TFF'ye bir yürüyüş, sosyal medyadan tam seçim yaklaşmışken oraya da gösterilen bir sopa bunu yönetim yapamaz ama taraftar yapabilir. Eğer nu yönetim proje olarak dediklerini yapabilirse işte o zaman ekonomik bağımsızlığını kazanmış bu kulüp çok daha güçlü olacaktır masada.

Erden Timur surekli rakiplerin kullanacağı kozlar veriyor, önce lig bitmez, şimdi de vahim belgeler var elimde gibi, ben fenerli olsam sabah akşam bu laflara salça olurum, belge varsa açıkla, daha ne kadar doğrayacaklar ben anlamadım ?

Sabır sabır sabır
Allah belanızı versin artık

1 maç alıp tahkim siler gibi duruyor. Amaç bizi yıpratmak.

Ceza verirlerse bence onumuzdeki ilk maca ciksin Icardi. Dunya gundemine girmek gerek.

soygun lafını etmesi yanlış. topçularn bunlara dikkat etmesi gerekmekte. ya da kendi dillerinde sansürleyip yazsınlar
Akp ile büyümemiş nesil gö+e gö+ der
O sözde ünlü latin şair jan llücel diye birinin motto olmuş sözüdür.
Bisim topraklarda karşılığı yok 😬

Ali Koç tüm tuşlara basıyor. Kelle koltukta saldırıyorlar artık, sakin kalıp tüm gücümüzle mücadeleye devam.

3 maç verirler böyle bir fırsatı kaçınırlar mi, benim takıldığım nokta elin arjantinlisi sana ne ulan yılın soygunu vs. oyna futbolunu gerisini yönetime bırak, terim de böyleydi sezonun 3te 1inde cezalardan dolayı yoktu, yönetimden bir kişi çıkıp da paylaşımı ilk dakikalarda kaldırtamadı mı bu da ilginç

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kupa maçı sonrası aksiyon olduğu için, olası ceza ztk turnuvası ile ilgili olmak zorunda.

Hayır cezai bir durum yok da, belli olmaz bu ülkede her şey olur.

Sonuc olarak, ceza olsa da ligi etkilemiyor.

Geri
Üst Alt