Icardi ve Ailesi, İstanbul'a Geldi

Transfer olma ihtimalin varken ve ligler başlamışken tatil yapmak ilginç. Buraya yatmaya gelmeyi düşünmüyordur umarım.

CLktlJUW8AA9wnT.jpg

1 buçuk aydır tatilde demedim, lig başlayalı o kadar oldu dedim. Ligler başlayalı haftalar olmuş, transferi söz konusu olan bir adam bir an önce gelip kamp yapmak, adaptasyon sağlamak ister bana göre.
Antrenman yaptığını biliyorum zaten daha once anlatmıştım neden izin alıp Miami'ye eşiyle beraber gittiğini. Transfer nöbetinde duruyor sanırım o mesaj.

PSG'nin temmuzdaki uzakdoğu kampında bütün maçlarda oynamış Icardi. Kimisi 11 kimisi sonradan. Kamp bitince Nantes ile oynanan finalde yedek. Sonra kadrolarda yok.

Bu transfer yatsa üzülmem açıkçası..futbolundan ziyade magazinsel tarafi daha cok konusulan bi isim..insalllah yaniltir

Bu transfer yatsa üzülmem açıkçası..futbolundan ziyade magazinsel tarafi daha cok konusulan bi isim..insalllah yaniltir
Magazinsel tarafı süreklilik halinde olan bir şey mi ki sürekli konuşulsun. Zamanında olmuş bitmiş aile kurmuş adam.

Yav he he

Yarinki mansetler “Icardi persembe gunu Istanbulda”

Bir gun erken gelmesi sukrettirdi

Ozel jetle geldigi icin eski havalimanina iner herhalde

Karsilama tertip edilecek mi. Edilse iyi olur. Torreira, Oliveira ve Mertens'i de kusturmeyecek bir karsilama

Ada'da imza toreni de isteriz

Mauro Icardi ve Wanda Nara önümüzdeki saatlerde İstanbul'a inecek.

(Nicolò Schira)

Bu oyuncu o kadar iyi mi ki karşılama tertip ediliyor..

Evet adını duydum , duymadım değil ama didi drogba kadar menşur değil

bir de çok beklenildi, edildi.
Bu isimlerin hiçbirini Galatasaray’dan büyük görmüyorum ben
Daha büyük oyuncuları böyle beklemiyorduk
Adam geldiler şovlarını sahada yaptılar..

Geri
Üst Alt