- 16 Haziran 2010
- 204.122
- 156.215
- 6.838
1.5 aydir tatil yaptığı nereden çıktı?Dün tatilden gelmesi demek istediğim şeyi değiştiriyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 aydir tatil yaptığı nereden çıktı?Dün tatilden gelmesi demek istediğim şeyi değiştiriyor mu?
ertan ve haluklarBugün kim dedi geliyor diye yine kırmızı yanmış ?
Ulan geleceksen gel sen de!
1 buçuk aydır tatilde demedim, lig başlayalı o kadar oldu dedim. Ligler başlayalı haftalar olmuş, transferi söz konusu olan bir adam bir an önce gelip kamp yapmak, adaptasyon sağlamak ister bana göre.1.5 aydir tatil yaptığı nereden çıktı?
Antrenman yaptığını biliyorum zaten daha once anlatmıştım neden izin alıp Miami'ye eşiyle beraber gittiğini. Transfer nöbetinde duruyor sanırım o mesaj.1 buçuk aydır tatilde demedim, lig başlayalı o kadar oldu dedim. Ligler başlayalı haftalar olmuş, transferi söz konusu olan bir adam bir an önce gelip kamp yapmak, adaptasyon sağlamak ister bana göre.
Magazinsel tarafı süreklilik halinde olan bir şey mi ki sürekli konuşulsun. Zamanında olmuş bitmiş aile kurmuş adam.Bu transfer yatsa üzülmem açıkçası..futbolundan ziyade magazinsel tarafi daha cok konusulan bi isim..insalllah yaniltir
kalkın ulannnnnnnnnnnnn
(Nicolò Schira)