Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
yazık ulan, neyse geç de olsa anladı kral wandanın nasıl bişey olduğunu. umarım tamamen kurtulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda ve Simgeyi aynı anda idare ederim ben , kavga etmeyinKadin '81 dogumlu, Icardi ise '93. Aralarinda 12 yas fark var, boyle karizmatik bir erkegin ne isi var bu kadar yasli kadinla?
Hani biraz buyuk olsa problem olmaz soyle 3-4 yil gibi ama surekli Simge yazilmasi beni rahatsiz etmeye basladi . Sanki Turkiye'de baska kadin yok.![]()
Arjantinli kızlar acayip güzel oluyorlar. Bulsun orada bir tane.
Kadin '81 dogumlu, Icardi ise '93. Aralarinda 12 yas fark var, boyle karizmatik bir erkegin ne isi var bu kadar yasli kadinla?
Hani biraz buyuk olsa problem olmaz soyle 3-4 yil gibi ama surekli Simge yazilmasi beni rahatsiz etmeye basladi . Sanki Turkiye'de baska kadin yok.![]()
abi foruma üye olduğun gün doğanlar şimdi üniversitedeGenelde 45 yas üstü erkekler simgeyi begenmez cunku onlar genc var dar vucutlu isterler ama biz gencler biliriz ki tecrube ve yasanmıslıklar playermarker pozisyonu gibidir. Yas aldikca guzellesir
Siz siz olun asla acun gibi korpe duskunu olmayinn.
Forumda eskiden Aysel abla vardı (gerçekte de benim ablam.) ona like atayım diye 5 yaşında bu hesabı açmıştı banaabi foruma üye olduğun gün doğanlar şimdi üniversitede![]()