Icardi, Wanda Nara'nın Kirli Çamaşırlarını Döktü!

yazık ulan, neyse geç de olsa anladı kral wandanın nasıl bişey olduğunu. umarım tamamen kurtulur

Bu adamın başarısız olduğu tek konu kadın seçimi.Arjantinde melek gibi kızlar varken nelerle uğraşıyor.

televole zamanları olsa her gün tvlerde dönerdi bu muhabbetler

Artık şu kadını def etmesi lazım. İşine konsantre olup bir an önce sahalara dönmesi gerekiyor. Bıktırdılar vallahi ozel hayatlarıyla.

Tez zamanda şu toksiklikten kurtulup aynaya bakmanı ve neler kaçırdığını düşünmeni temenni ediyorum kardeşim. Daha 31 yaşındasın ve milyonersin. Wanda kim ?

Çocukların ve sevdiklerinle güzel bir hayat var önünde. Sen Mauro Icardi'sin, aptallık etme.

Kadin '81 dogumlu, Icardi ise '93. Aralarinda 12 yas fark var, boyle karizmatik bir erkegin ne isi var bu kadar yasli kadinla?

Hani biraz buyuk olsa problem olmaz soyle 3-4 yil gibi ama surekli Simge yazilmasi beni rahatsiz etmeye basladi . Sanki Turkiye'de baska kadin yok. 😄
Wanda ve Simgeyi aynı anda idare ederim ben , kavga etmeyin

Arjantinli kızlar acayip güzel oluyorlar. Bulsun orada bir tane.

Globalden anladığını bilmiyordum
1732721466971-png.268857

"Benim önceliğim kızlarım ve bu sakatlığı atlatıp Galatasaray formasıyla sahalara geri dönmek."

Bizim önceliğimiz de seni bağrımıza basmak.
Büyük bir Galatasaray efsanesi olarak bu kulüpten emekli olacaksın.

Kadin '81 dogumlu, Icardi ise '93. Aralarinda 12 yas fark var, boyle karizmatik bir erkegin ne isi var bu kadar yasli kadinla?

Hani biraz buyuk olsa problem olmaz soyle 3-4 yil gibi ama surekli Simge yazilmasi beni rahatsiz etmeye basladi . Sanki Turkiye'de baska kadin yok. 😄

İcardi'nin futbol hayatını uzatır.

Genelde 45 yas üstü erkekler simgeyi begenmez cunku onlar genc var dar vucutlu isterler ama biz gencler biliriz ki tecrube ve yasanmıslıklar playermarker pozisyonu gibidir. Yas aldikca guzellesir

Siz siz olun asla acun gibi korpe duskunu olmayinn.
abi foruma üye olduğun gün doğanlar şimdi üniversitede :asd:

bu kadar psikolojik siddet altinda yine iyi top oynamis

acil barış alperin ağzını sıktığı capsı bulun Alper admini alıntılayacağım

Geri
Üst Alt