Icardi, Wanda Nara'nın Kirli Çamaşırlarını Döktü!

Bir ay evvel yalvarmis diyelim ozaman. Çok daha fazla yazilan var kendisi tarafindan, onlarin tarihi görünmüyor ama bir ay evel daha yalvaran adam bir ay içinde ne kadar kafasinda bu konuyu kapatip devam eder...
1 ayda değişen durum ortada artık iş adli boyutta. Boşanma olsun, şikayetler olsun. Şu anda İcardi'nin çalıştığı kızların velayetini almak onun için çabalıyor.

1 ayda değişen durum ortada artık iş adli boyutta. Boşanma olsun, şikayetler olsun. Şu anda İcardi'nin çalıştığı kızların velayetini almak onun için çabalıyor.
Bundan sonra paylastigin çeviriden sonra satir satir birak bu isleri, dön falan gibi yazmis kaç sayfa. Ondan sonra kafasinda kadini sildiyse, ne mutlu ona, ne mutlu bize. Ama sanmiyorum.

Benim son 10-15 sene, belki Hagi'den sonra Galatasaray tarihinde en çok sevdigim oyuncu Sneijder ve Icardi ve bu durum hiç hos degil ama kendisi kadina yalvariyor dedigimde bunu bir hakaret olarak algilamak yanlis; seviyoruz eyvallah, bu durum degistirmiyor benim kendini sevmem ama egriye egri dogruya dogru demek lazim ve bu kadina çok tapti. Insallah Alper admin ve senin dedigin gibi bir ay içinde hayatini iyiye degisterecek kafaya girmistir. Ben sanmiyorum çünkü günlerce yalvaran adam kolay kolay degismez malesef...ama tartismaya gerek yok. Bunun daha sonu gelmedi malesef...

Evliliğimde icardiyi rol model aldığım doğrudur.

onun gibi pasif mesajlar atarak eşime olan aidiyetimi tümünyle sunuyorum.

Geri
Üst Alt