Icardi'den Mesaj: "Birkaç ay uzak kal, bir gülümsemeyle, çok çalış ve daha iyi geri dön"

River plate kendinizi yollayın ya da biz yollayalım.abuk subuk şeyler yazmayın artık.31 32 sinde bırakırız bedavaya he

Bence hayatının dönüm noktası olacak bu sakatlık. Sakatlık olmasa belki sene sonu psikolojim iyi değil vs şeklinde vedalaşıp belki de 32 yaşında futbolu bırakacaktı. Bu sakatlıkla birlikte hayatında yeni bir pencere ve başarması gereken bir adım daha açıldı. Kendisinde bir doymuşluk vardı şimdi yenmesi gereken bir sakatlık ve futbola geri dönüş hikayesi kendisini bekliyor.
Belki de bu dinlenme periyoduyla vücudu üzerindeki yükü atıp sonra toparlanma süreci ile yeniden kendini bulmaya başlayacak.
Sakatlık sonrası boey ve barışın kişisel antrenörü ile özel çalışma yapması lazım ki vücudu toparlasın.

Ben umut ediyorum ki eskisinden daha güçlü dönecektir.

İnşallah Icardi, iyi bir dönem geçir, kendine iyi bak, güç antrenmanları yapmaya başladığın zaman sıkı çalış ve ilk sezonki gibi geri dön lütfen.

Dün icardi kafa olarak sahada değildi ve buna rağmen çok uğraştı taraftar ile sevinci yaşayabilmek için. Aklı ile bedeni ayrı yerlerdeydi ve gereksiz bir hamle ile fiilen olmasa da kariyerini bitirdi. Hafta içi o kadının yaptığı açıklama adamın kafayı zehirledi. Ben zeminden, hocadan çok o teyzeye yazıyorum bu olayı. Lanet kadın adamın futbol hayatini etkilediği gibi bitirmesini de bildi açıkçası.

Hoca da biraz zaman geçse çıkartırdı kendisini, hatta Osimhen kendisi çıkmak istemese zaten Icardi çıkardı. Dün maç anında bilerek Osimhen çıkarttı sandım ve epey salladım fakat açıklamalara göre Okan'ın da suçu yokmuş.

dönmesi lazım.
daha Galatasaraylı olacak jenerasyonlar için. Bu adamın etkisini 10 yıl sonra bile hissedeceğiz.
Bütün GSli olmayan arkadaşlarımın çocukları hep GSli oldu. inşallah beklenilenden hızlı toparlar.

Çok kötü oldu ya.

Umarım daha güçlü geri döner.

Seninleyiz kral daha güçlü döneceksin

samsun maçındaki gollerde mauro bağrılmalı anonsta.

hep destek , tam destek.

Geri
Üst Alt