Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,5 milyon euroya imzalar atılıyor.
Sözleşmeyi kapınca çalışmaya başlar.
Yok sen dedin diye demiyorum gider bunlar 6-7 verir zaten. Icardinin 50% gidecegini dusunmuyorum acikcasi.Ben verilmeli demiyorum zaten. Yönetimin yapabileceğini düşünüyorum. Bana soracak olursanız İcardi bu takımda 3-4 milyon euroya kalsın, rolünü de kabul etsin, 1+1 ile devam edelim yolumuza bakalım, zamanla da performansı "eskisine dönmesi mümkün değil" en azından biraz daha artar. Rotasyonda işimize yarar, Muslera gibi de güzel veda ederiz.
Bu benim gönlümden geçen ama. Gerçekleri bilemeyiz, belki İcardi maaşı kabul etmeyecek, belki rolü kabul etmeyecek, belki zaten kendi gitmek isteyecek Arjantin'e dönmek isteyecek vs.
İcardi'yi gönülden seven biri olarak söylüyorum, kendisine kalkıp 6-7-8 milyon bandında maaşla 1+1 verilirse bu çok büyük hem de çok büyük bir hata olur. Sakatlanmadan önceki düşük halinde olsa hadi neyse, probleminin kiloyla falan da ilgili olmadığını hep söylüyorum. Sakatlık öncesi zargana gibiydi bu adam. Hareketlenmekle ilgili çok ciddi problemleri var.
Eğer bu gerçekse 3.5 milyon euro'ya 1+1 çok iyi sözleşme. Bu arada evet sözleşmeyi alınca çalışır acı gerçek.

Biz bakicaz işte. Besleyip buyutucezSözleşme veren haindir. Yaptıkları için teşekkür eder göndeririz. Kendine bakmayan adama, bize yararı olmayan adama ne sözleşmesi vereceğiz?
Galatasaray'ın Mauro Icardi ile ilgili planı:
1+1 yıllık yeni sözleşme.
Maaşında indirim.
Kaya Temel - A Spor
Bakıcı tutsen reis kazandığı paraylaBiz bakicaz işte. Besleyip buyutucez
Keşke ama taraftar salmiyor. Arabesk toplumuz, eski aşklar vs avunuyoruzBakıcı tutsen reis kazandığı parayla