Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.028
- 10.332
- 2.413
Bence güzel bir ayrilik yapmak istiyorsa devre arasi en uygun zaman olur, sezon sonuna kadar belki kötü maclar cikarirsa yuhlanmaya kadar gider bunad ahic gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası gitmesi harika olur çünkü işin tadı kaçmaya başladı.Bence güzel bir ayrilik yapmak istiyorsa devre arasi en uygun zaman olur, sezon sonuna kadar belki kötü maclar cikarirsa yuhlanmaya kadar gider bunad ahic gerek yok
Katılıyorum Aziz'im. Bir 6 ay daha bu duruma kimse tahammül edemez.Devre arası gitmesi harika olur çünkü işin tadı kaçmaya başladı.
Bu camianın büyüklüğünü anlayamayan herkesin abartamasında sakınca görmüyoruz ahbap.
Kalın dişli lastikler yoruyor renktaş, o yüzden uzun yıllar önce bıraktım. Ama merak etme pompa her daim hazır.Kış geldi pompanı yanından ayırma renkdash kış lastiğine geçtin mi ?
üstat bu hoş sohbetinizi bölmek istemem ama iyi gecelerKalın dişli lastikler yoruyor renktaş, o yüzden uzun yıllar önce bıraktım. Ama merak etme pompa her daim hazır.
üstat bu hoş sohbetinizi bölmek istemem ama geceleri bazen uyku tutmadığında şu video açar dinlerim..
beni inanılmaz rahatlatıyor 10-15 dk da uykuya dalıyorum.
yılbaşı şapkası dağıtıyorum reis senin ki hazırrSohbet bitmişti üstat, teşekkürler bu bilgi için.![]()
Çok teşekkürler dostum.yılbaşı şapkası dağıtıyorum reis senin ki hazırr
Ekli dosyayı görüntüle 309361