GSC Haber Icardi'nin Menajeri, Yeni Sözleşme Görüşmeleri İçin İstanbul'da

Ben verilmeli demiyorum zaten. Yönetimin yapabileceğini düşünüyorum. Bana soracak olursanız İcardi bu takımda 3-4 milyon euroya kalsın, rolünü de kabul etsin, 1+1 ile devam edelim yolumuza bakalım, zamanla da performansı "eskisine dönmesi mümkün değil" en azından biraz daha artar. Rotasyonda işimize yarar, Muslera gibi de güzel veda ederiz.

Bu benim gönlümden geçen ama. Gerçekleri bilemeyiz, belki İcardi maaşı kabul etmeyecek, belki rolü kabul etmeyecek, belki zaten kendi gitmek isteyecek Arjantin'e dönmek isteyecek vs.

İcardi'yi gönülden seven biri olarak söylüyorum, kendisine kalkıp 6-7-8 milyon bandında maaşla 1+1 verilirse bu çok büyük hem de çok büyük bir hata olur. Sakatlanmadan önceki düşük halinde olsa hadi neyse, probleminin kiloyla falan da ilgili olmadığını hep söylüyorum. Sakatlık öncesi zargana gibiydi bu adam. Hareketlenmekle ilgili çok ciddi problemleri var.
Yok sen dedin diye demiyorum gider bunlar 6-7 verir zaten. Icardinin 50% gidecegini dusunmuyorum acikcasi.
Burda 3-4 milyon konusuluyor o bile cok

Sözleşme görüşmesinde Icardi : Keramettin admin görmeden Kimse görmeden ... Allah muhafaza aman aman. Ayla mayla geçiyor. Ha. Ha. O tarafa. O :red::asd::asd::asd:

1765451990010.webp

3-4mye 1+1 sözleşmeye yok demem ruh halini değiştirip ciddi manada kaptanlık yapması kaydıyla

Tam bu yönetime yakışan bir hamle olur.
İndirim dedikleride 7-8 milyon olur.

Takım sakatlıktan cezadan kırılıyor yine de buna güvenip oynatamıyoruz çünkü bitik durumda koşamıyor bile. Şuanda bile oynayamayan bir adam hazır takımda nasıl şans bulabilir? Bitik durumda acilen yollar ayrılmalı. Icardi'nin kadroda olması takımın santrafor ihtiyacını da gölgeliyor. Icardi gönderilip yerine santrafor almamız lazım.

Hâlâ duruyorlarsa Jardelin veya drogbanın menajeri de gelsin. nede olsa aynı performansı alırız.

Derhal 3+1 yıllık sözleşme. Kaç para istiyorsa o kadar da maaş. İstediği kadar da gidiş dönüş uçak bileti. Aslanım benim. O ne istiyorsa o.

Osimhene yedek olacak genç zımba, gelecek vaad eden birini getirin işte. Küsme derdide olmaz yedek kalınca

Geri
Üst Alt