o sahne son bölümün sahnesi degilse neyim, ay yapim sever öyle tarz seyleri örnegin mezarliktaki ask-i-memnu sahnesi!

Herkes diziyi kötülemiş gibi ama izleniyor halen. Dizi mi tuhaf yoksa izleyenler mi karar veredim şimdi

Kayıt silme sahnesinde bastım kahkahayı. Senarist sanki 1 tane harf sildiriyor.O mertle sarpın kardeş olduklarını öğrendikleri fragmanını gördüğümde mertin celosun yanına sızacagı çok belliydi zaten.Bundan sonra sırasıyla davut, alyanak, kudret ölür tahminim.Sona Mert, Sarp, Celoş 3 lüsü kalır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
haftaya final dimi? bence nekadar sacma olsada unutulmazlar arasina girmistir bu dizi.

Türk dizisini izleyenleri kesinlikle anlamıyorum.
Senaryolar resmen insanın zekasıyla dalga geçiyor ayrica bu dizide ki oyunculuklar çok kötü maalesef yani herkes birbirine hitap ederken Celaaaaaaallll, Saaaaarrrpppp diye uzatıyorlar.

Herneyse arkadaşlar açın yabancı dizi izleyin ne güzel dizi yapıyor adamlar

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1747180_0_14845742641Lxba.jpg

SA

müdürün oğlunun bu kadar kolay kayıt silmesi ve bu kadar aptal olması saçma olmuş.

ama dizi kendini izletiyor. Merak uyandırıyor ve şu konuda diziye giydirenleri her hafta yorum yaparken görüyoruz. ulan madem o kadar bok niye her hafta izleyip yazıyorsun.

2 bölümde sıkıldığım yabancı diziler oldu. Sonuna kadar götürdüğüm ama beğenmediğim diziler oldu. Mesela lost sonu ne olacak diye finale kadar izledim çünkü alıştırdı kendisine bi şekilde karakterlerle falan sevdirdi kendisini. Dünya kadar da saçmalık gördüm.

Presion break mesela. o da sıktı , abarttı, saçmaladı ama izledik yetmedi bi daha başladı.

TWD mesela iyi başladı iyi götürdü. şu an bocaladı. 10 bölümden dokuzu zevksiz. Ama sonuna kadar izlicem.

en beğendiğim spartacusta bile herifi doğradılar yine ayağa kalktı

breking bad dizisine gelelim. uzun boylu zenci adamın bombadan sonra hiç bişey olmamış gibi odadan dışarı çıkması kravatını düzelterek ölmesi çok mu gerçekçi .

tüm bu olanlara rağmen yine de sevdik izledik.

dizi net güzel burda yardıranları ekşisözlükte yardıranları anlamak mümkün değil emeğe saygı olmalı azıcıkta sanki yabancı dizileri de izliyorum onlarda da söylediğiniz mantık hataları oluyo ama bu dizi gerçekten yaşatıyo kardeşlik duygusunu son bölümde şahsen çok etkilendim sarpla umutun kavuşması çok güzeldi

Geri
Üst Alt