İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Muhteşem Trabzon"

Sabaha kadar parti yapmislar.

Polisler köprüde bayrak nöbeti tutuyor. Vay be. Ne trabzonmuş.

aksine koyu lazyolu hatta eski ekonomi bakanıyla ünal hocanın gönderilmesi konusunda zıtlaştıkları epey konusulmustu

Koyu tsli birinin fb kongre üyesi olacağını düşünmüyorum memleketi diye gitmiş olabilir ama fb taraftarı adam

Koyu tsli birinin fb kongre üyesi olacağını düşünmüyorum memleketi diye gitmiş olabilir ama fb taraftarı adam
fb taraftarı olduğunu ilk kez senden duyuyorum emin misin .memleketi trabzon ve koyu ts li olmasıyla biliniyor. fb üyesi olması ise enteresan bir durum bilmiyordum

Dün canlı yayında tsliler RTE ve bunu yuhaladı. Tıpkı bizim stat açılışında başkanımızı aşağılayan çevre bakani Erdoğan Bayraktar'ı yuhaladigimiz gibi. O günden beri Erdoğan Bayraktar'a sahip çıkıp bizim aleyhimize herşeyi yapan hükümet aceba tsye ne yapcak görelim

fb taraftarı olduğunu ilk kez senden duyuyorum emin misin .memleketi trabzon ve koyu ts li olmasıyla biliniyor. fb üyesi olması ise enteresan bir durum bilmiyordum
Emin olamam da dediğim gibi koyu tsli olan bi insanın fb kongre üyesi olmasının mantığı yok koyu Galatasaraylı birinin fb kongre üyesi olmasından bi farkı yok çünkü.

Geri
Üst Alt