- 16 Haziran 2010
- 190.984
- 133.766
- 6.478
Sabaha kadar parti yapmislar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon’da bile protesto edilmiş..
Doğru ya..Onlar protesto etse ne olacak? Şike muhabbetinden sonra %60 oy atmış adamlar.
Soylu fenerli diye biliyorum hatta kongre üyesi ondan protesto etmiş olabilirlerTrabzon’da bile protesto edilmiş..
Pudra şekeri ilgi alanı daha cokFutbol ile ilgilendiği kadar mülteci sorunu ile uğraşsaydınız keşke
aksine koyu lazyolu hatta eski ekonomi bakanıyla ünal hocanın gönderilmesi konusunda zıtlaştıkları epey konusulmustuSoylu fenerli diye biliyorum hatta kongre üyesi ondan protesto etmiş olabilirler
aksine koyu lazyolu hatta eski ekonomi bakanıyla ünal hocanın gönderilmesi konusunda zıtlaştıkları epey konusulmustu
fb taraftarı olduğunu ilk kez senden duyuyorum emin misin .memleketi trabzon ve koyu ts li olmasıyla biliniyor. fb üyesi olması ise enteresan bir durum bilmiyordum![]()
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya başsağlığı dileriz - Fenerbahçe SK
Kulübümüzün 9178 numaralı Kongre Üyesi İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmfenerbahce.org
Koyu tsli birinin fb kongre üyesi olacağını düşünmüyorum memleketi diye gitmiş olabilir ama fb taraftarı adam
Emin olamam da dediğim gibi koyu tsli olan bi insanın fb kongre üyesi olmasının mantığı yok koyu Galatasaraylı birinin fb kongre üyesi olmasından bi farkı yok çünkü.fb taraftarı olduğunu ilk kez senden duyuyorum emin misin .memleketi trabzon ve koyu ts li olmasıyla biliniyor. fb üyesi olması ise enteresan bir durum bilmiyordum