ICL Final Four Final Maçı | FB Acıbadem 2-3 Volley Bergamo |4 Nisan| Şampiyon Bergamo

Cevap: ICL Final Four Final Maçı | FB Acıbadem 2-3 Volley Bergamo |4 Nisan| ŞAMPİYON

Tugay hocam isteğin üzerine naz resmini sildim

Bunu koydum :D

ohagzelligebakdg5.jpg

Neyse çok bakmayın yarın hafta başı gece gece üşütmeyin kendinizi:D

Cevap: ICL Final Four Final Maçı | FB Acıbadem 2-3 Volley Bergamo |4 Nisan| ŞAMPİYON

Tugay hocam isteğin üzerine naz resmini sildim

Bunu koydum :D

ohagzelligebakdg5.jpg

Neyse çok bakmayın yarın hafta başı gece gece üşütmeyin kendinizi:D

Bu topic çok güzelleşmeye başladı.

bu voleybol maçları niye kısa sürüyor yaw bi 5-6 saat daha olsaydı :D

francescapiccinini0301vb.jpg

Şampiyonluk Yarınlara kaldı....

Gördünmü Fenev........:D

İlkleri her zaman GALATASARAY yapar...Çok umutlandılar...

buna bile seviyonusuz diye konuşan kişiler..Bu turnuvanın bir alt kupasında Galatasaray da 4lü final oynayıp yarı final maçını kaybedince hahahahaha finale kalamadılar 3. 4. olacaklar anca diye sevindiklerini unutmasınlar..

Bize tesadüf diyenler,şimdi 2.olduklarını kutlayacaklar.Bu ülkede Avrupa'da Final kazanan tek takım var.GALATASARAY.

Bize tesadüf diyenler,şimdi 2.olduklarını kutlayacaklar.Bu ülkede Avrupa'da Final kazanan tek takım var.GALATASARAY.

Galatasaray, Efes Pilsen, Eczacıbaşı

Türk sporuna avrupa kupası kazandıran takımlar. Gerisi yerel ligin kahramanları.

Maça gelince, bergamo'nun çok rahat kazanacağını biliyordum. takımı tanıdığım, bildiğim, voleyboldan anladığım için falan değil, sonuçta avrupa kupası ve finalistin biri fenerbahçe :) o nedenle biliyordum. 2-0 oldu beklediğim gibi, sonra bergamo'nun sağ tarafında oynayan orkinos mu, ornitorenk mi ne öyle isimli bi kız vardı. bu bayan arkadaşımız ısrarla topları hafifçe bırakmak ve fileye takmak, 3. pastan sonra topu karşı tarafa sürekli yumuşakça vermeyi tercih edince maçın içine s.çtı adeta.

Avrupa Kupası ve Fenerbahçe :o

Ne kadar alakasız değil mi?

İlkleri Biz yaparız Tarihi Biz yazarız..

Edit...

Geri
Üst Alt