Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.943
- 3.970
- 1.328
Oynadığımız futbola göre oran 9.50 olmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer: 150.00 oranı yok mu?
Evet. İkinciliğe çıkınca biraz g.tümüz kalktı da. Henüz indiren yokken havamızı atalım istedim. İyi forumlar.Diğer hatay mı
@Keramettin TANRIVERDİEvet. İkinciliğe çıkınca biraz g.tümüz kalktı da. Henüz indiren yokken havamızı atalım istedim. İyi forumlar.
2021/22 sezoonu Süper Lig Şampiyonluk oranları:
3.00 - Fenerbahçe
3.10 - Beşiktaş
3.40 - Galatasaray
5.00 - Trabzonspor
15.00 - Başakşehir
beşiktaş'ı bilmem ama fener düzelebilirTrabzon elleriyle vermediği sürece 3 büyük takımın şampiyon olabileceğini sanmıyorum. O kadar eleştiriyoruz ediyoruz ortaya koyduğumuz oyunu da Beşiktaş ve Fener bizden bile beter halde
son bilmem kac macta sadece bizi yenmis bjk'nin sadece 1 puan önündeyiz. fener keza öyle. adamlar dün üst üste 4.maglubiyeti cücü'nün maci bitirmeyip bir seyler kovalamasiyla engelledi. basaksehir'in malum sahisla istanbul büyüklerinin üstünde bitirmesi hic kimseyi sasirtmaz. 3 büyüklerin bu sene ilk 4'e girmesi bile rezillik sayilir sahada oynadiklarina bakilirsa.Trabzon elleriyle vermediği sürece 3 büyük takımın şampiyon olabileceğini sanmıyorum. O kadar eleştiriyoruz ediyoruz ortaya koyduğumuz oyunu da Beşiktaş ve Fener bizden bile beter halde
Beşiktaş 'da Sergen Yalçın geçen seneki şampiyonluğun kredisiyle takımın başında kalmaya devam ediyor, Fenerbahçe 'de yönetim de teknik direktörleri de topun ağzındason bilmem kac macta sadece bizi yenmis bjk'nin sadece 1 puan önündeyiz. fener keza öyle. adamlar dün üst üste 4.maglubiyeti cücü'nün maci bitirmeyip bir seyler kovalamasiyla engelledi. basaksehir'in malum sahisla istanbul büyüklerinin üstünde bitirmesi hic kimseyi sasirtmaz. 3 büyüklerin bu sene ilk 4'e girmesi bile rezillik sayilir sahada oynadiklarina bakilirsa.