İddaa'da 2021/22 Sezonu Şampiyonluk Oranları

Oyun olarak en kötüsü şu an açık ara fener diğerleri ara ara saman alevi gibi parlıyor okadar

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi.

Trabzonspor: 2.15
Beşiktaş: 4.10
Fenerbahçe: 4.10
Galatasaray: 5.00

Trabzon elleriyle vermediği sürece 3 büyük takımın şampiyon olabileceğini sanmıyorum. O kadar eleştiriyoruz ediyoruz ortaya koyduğumuz oyunu da Beşiktaş ve Fener bizden bile beter halde

Kalan 7 mactan 15 - 16 puan cikarirsak fener ve bjk'yi kesin geceriz de Ts ne yapar bilemem. Onlar da devre arasi 2 tane filan transfer yaparlarsa alirlar gibi ama psikolojik olarak kendileri ve Turk futbolu rahatlasa da maddi olarak cok kotu olacaklar.
Mesela bjk seneye çokecek. Halbuki Falcao'lu, Seri'li kadromuz onlara ders olmaliydi.
Suanda sadece Galatasaray sampiyon olursa maddiyat olarak kazancli cikacak.

Tinerciler düşünsün seneye tek takım ön eleme oynayarak mı gidecek yoksa 2 takımmı bu önemli eğer tek takımsa tinerciler batar
2 takımsada üçüncü olsunlar bu eziklerin menemen zamanlarına dönmelerini dört gözle bekliyorum

fb ve bjk şampiyon olacağına trabzonun şampiyon olmasını tercih ederim.. Gerçi daha alınacak 78 puan var.. Bu köprünün altından çok sular akar..

Henüz çok çok erken hamsileri hemen çampi yapıyo herkes

Trabzon elleriyle vermediği sürece 3 büyük takımın şampiyon olabileceğini sanmıyorum. O kadar eleştiriyoruz ediyoruz ortaya koyduğumuz oyunu da Beşiktaş ve Fener bizden bile beter halde
son bilmem kac macta sadece bizi yenmis bjk'nin sadece 1 puan önündeyiz. fener keza öyle. adamlar dün üst üste 4.maglubiyeti cücü'nün maci bitirmeyip bir seyler kovalamasiyla engelledi. basaksehir'in malum sahisla istanbul büyüklerinin üstünde bitirmesi hic kimseyi sasirtmaz. 3 büyüklerin bu sene ilk 4'e girmesi bile rezillik sayilir sahada oynadiklarina bakilirsa.

Son düzenleme:
Gervinho gitti. Bakasetas belli değil. Devre arası transfer yaparlar belki ama mutlaka düşüş başlayacak kaçınılmaz olarak

son bilmem kac macta sadece bizi yenmis bjk'nin sadece 1 puan önündeyiz. fener keza öyle. adamlar dün üst üste 4.maglubiyeti cücü'nün maci bitirmeyip bir seyler kovalamasiyla engelledi. basaksehir'in malum sahisla istanbul büyüklerinin üstünde bitirmesi hic kimseyi sasirtmaz. 3 büyüklerin bu sene ilk 4'e girmesi bile rezillik sayilir sahada oynadiklarina bakilirsa.
Beşiktaş 'da Sergen Yalçın geçen seneki şampiyonluğun kredisiyle takımın başında kalmaya devam ediyor, Fenerbahçe 'de yönetim de teknik direktörleri de topun ağzında

Ama Galatasaray böyle devam edecek gibi hani bu sene ilk 4 dışında kalsak da yönetim Fatih Terim 'le yolları ayırır mı ? çok sanmıyorum, Fatih Terim 'in de bırakıp gidecek kadar cesur olmadığını düşünüyorum. Biz bayağı çekeriz gibi bu durumu böyle giderse

TS' un solbeke ihtiyacı var, Uğur Çiftçi' yi alacaklar büyük ihtimalle. Burun kıvıranlar olabilir ama 4 büyüklerin bütün solbeklerinden net iyi futbolcu olduğu kanaatindeyim...Stoper rotasyonuna bir oyuncu katarlarsa iyi olur. Birde Gervinho' dan boşalan kontenjanla yine forvet hattı için doğru bir hamle yapabilirlerse işlem tamam...Geçmiş yıllarda belli mevkilerde sıkıntı çeken TS takımları gibi dağılmazlar bu sezon, diye tahmin ediyorum...

Yaris besiktasla trabizon arasinda gececek gibi durmakta ama ft bu takimla bile super ligi son ana kdr birakmaz en azindan donem donem rahatsiz eder

Devre arasinda sadece sampiyonluk maksatli sacma sapan isimlerle yuklu sozlesmeler imzalanmazsa iyi olur

☆☆☆☆

Geri
Üst Alt