İddaa'da 2021/22 Sezonu Şampiyonluk Oranları

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1628236880811.png

2021/22 sezoonu Süper Lig Şampiyonluk oranları:

3.00 - Fenerbahçe
3.10 - Beşiktaş
3.40 - Galatasaray
5.00 - Trabzonspor
15.00 - Başakşehir

kötü takımların liginde yine en az kötü olan şampiyon olacak, son 3 sezonda olduğu gibi.

Gol atabilen bir forvet alırlarsa fener şampiyon olur. Ali de akşam pazarını bekliyor galiba.

Favorim Fenerbahçe bunlar saçma kayıplar yaparsa Galatasaray şampiyon olur.

Bir Galatasaray taraftarının favorisi fenerbahce olur mu ya

Fenerbahçe hazırlık maçlarına hiç baktınız mı bilmiyorum ama adamlar üçlü defansı orta sahada kurup üstüne bir de ofsayt taktiği deniyor. Defans hattı zaten çok ağır ve kenar oyuncuları top rakipteyken hiç destek vermiyor. Defansı atak yerken beşleyemiyorlar. Son maçlarında yol geçen hanıydı defansları. Kiev biraz düzgün ve hızlı oynasaydı abartısız rahat 5 gol daha atardı. Topla çıkışları iyi yapıyorlar ama defans görüntüleri berbat ötesi. Takım üçlü oynamayı bilmiyor ve buna uygun kenar oyuncuları da yok.

Bence net trabzon favori dün norveç lideri hazır denilen moldeyi sahadan sildiler bakmayın 3 gol yediklerine 3 kere geldi rakip 3 ünüde attı canini degilde iyi bir forveti olsa 6 da atardı dün trabzon

O zaman:

“Sezon bitti önümüze bakalım”

Gecen sezon son haftalara girmeden 4,50'den bize oynamistim. Sagolsun bizim milyonluk esseklerin atamadigi tek bir gol yüzünden yatmistim.

Kac senedir üst üste sampiyon olan fb ye verdikleri orana bak, cok ayip. 1.01 olsaymis daha inandirici olurdu.

Şampiyonluk oranları güncellendi
Round pushpin
2.75 Beşiktaş
Round pushpin
2.90 Fenerbahçe
Round pushpin
3.50 Trabzonspor
Round pushpin
4.60 Galatasaray

Geri
Üst Alt