GSC Anket İdeal Oyunumuz İçin Yunus Akgün mü Kerem Aktürkoğlu mu?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
İkisi farklı tipolojilerde topçular o yüzden hangisi iyi diye sormuyorum. Hangisi bize daha uygun diye soruyorum.

Şahsi görüşüm Yunus daha ihtiyacımız olan bir oyun tarzına sahip.

Yunus prime Messi gibi oynuyor 3 haftadır Allah nazarlardan saklasın..
Barış Alper benzetmesi yapılabilir kereme ancak .. Mesela bu maç 2 gol attı barış maç boyu forumda barışa sallamislar kerem de böyleydi skor da yapsa eleştiriliyordu topun kıymetini bilmediği için yunusla falan mukayese etmek imkansız ..

Kerem forvet, Yunus daha bir orta saha oyuncusu. Ama skor katkısı olarak övdüğümüz Kerem'den çok skor yapıyor bu sezon.

Zamanında Oynamış geçmis, gitmis adam ile yunusu tartıştırmak ha

Uan receb kayserili gobbels gibi algı operasyonu yapıyorsun
çevrende seni kandıranlar oldugunu düşünüyorum

Terim'den Emre'ye: Fethullahçılarla ilişkini kes - Son Dakika Haberleri

Bir oyuncu kötü de oynayabilir ama kötü oynuyorsa bile çoğu maç saçma sapan pas kaybı yapmayıp top tutması gerek.. Kaçırdığı karşı karşıya toplar cabası.. Kerem Aktürkoğlu'nun bu özelliği yüzünden millet her maç kanser oluyordu.. Baskı olmazsa ne ala.. O zaman Kerem iyi oyuncu ama maç içinde baskıyı sağlam yerse onun kanadından top çıkaramazsın..

Yunus'la nefes aldık biz.. Çocuk gol atmayabilir veya asist yapamayabilir ama en azından hucüm organizasyonların içinde oluyor ve top kaybı yapmıyor.. Üstelik Avrupa'da fark yaratıyor..

Yunus efsanevi performans gösteriyor şu ana kadar..

akgünün bu sezon ortaya koyduğu performans 15-20 gömlek üstün bi oyuncu olduğunu gösteriyor, kıyaslanabilecek oyuncular değiller

aktürkoğlu zaman zaman kritik goller atsa da oyun zevki asla sunmadı, küfür ettirmeden maç izlettirmedi bize. akgün bu şekilde devam ederse bambaşka seviyelere çıkacak

ikisi farklı tip. bizim oyunumuza yunus daha çok yakışıyor.

Takimin yag gibi akmasinin sebeplerinden biri Kerem‘in gitmesidir

Gecen sene de sezonun sonlarina dogru Kerem kesilince takim daha iyi top oynamaya baslamisti

Kerem sana gol atar ama takim oyununu baltalar

Yunus Kerem‘den rahat 5 gömlek üstün bir topcu

Geri
Üst Alt