GSC Anket İdeal Oyunumuz İçin Yunus Akgün mü Kerem Aktürkoğlu mu?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
3ü de en ii solda oynuo gibi 😐

Yunus'un Sivas, Tsye attığı goller ve Kayseri 2. golde rakibi deldiği yerler hep göbek. Ha arada istediği kanada yanaşabilir Sneijder ve Hagi de geziyordu.

Barış'ta ilk dokunuş ve teknik az olduğu için çizgiye inmesi daha işimize gelior bence

Yunusla keremi nasıl kıyaslarsınız inanamıyorum yunus komple bir oyuncu. Keremin eksiği çok.

Kerem'in ayrılışı hem kendi kariyeri için hemde Galatasaray için iyi oldu. Bu sene daha çok kırılırdı mental olarak Benfica'da baskıyı üzerinden atmış. Bizim tarafımızdan bakınca ileride daha çok top tutabiliyoruz Yunusla. Kerem kadar top kaybı yapmamasından dolayı orta saha ve defans bloğu daha az yoruluyor.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yunusuma bak be…

Kuzey Kore lideri sayın Kim Jong’un demokratik seçimlerde aldığı oy oranıma yakın oy almış.

Yunusu orta sahanin her yerinde kullanirsin kerem ise tek bir kanat oynar. Aralarinda cok büyük fark var. Yunusu akili davransan keremin uc katina satarsin

acik ara yunus akgun .
<- alt yas ilk ciktigi donemlerden bugune goz bebegimdir....
ne ads , ne leicester'e *kiralik gonderilmesine bile razi degildim. ki, gonderildigi donemlerde de bu karari kendi icerisinde hatali buldugumu net belirtmistim . hatta ilk a takim donemi , *lazio ve sonrasindaki donem *roma'ya temelli satilacagi konusulan donemler bile - * elde mutlak tutmamiz gerektigini belirtmistim . < - > potansiyeline ve kumasina ilk izledigim altyas dan bugune dedigim gibi - bold kefilim . yuruyedursun .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt