GSC Anket İdeal Oyunumuz İçin Yunus Akgün mü Kerem Aktürkoğlu mu?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .
5368.png
Gibi anket ama oyumuzu yunustan yana kullandik, kerem artik topcumuz degil neticede

Futbolu bilenler ve bilmeyenler olarak net ayrım yapılabilecek bir anket olmuş.

Teşekkürler moderasyon.

Kereme sorsan yunus der :) kerem-yunus değişiminden beri ön alanda top kaybı sayımızda bile büyük düşüş oldu. kerem iyi bir oyuncuydu ama çokta yorucuydu. ben yunus gibi dengeli oyuncuları her zaman tercih ederim.

Kerem yüzünden sürekli atak yiyoruz kolpasının ne kadar sahte oldugunu görüyoruz

kerem gittikten sonra da aynı geçiş hucumlarını yiyoruz

demek ki problem okan burugun oyun sistemındeymıs

Kerem nedir yahu topu alip dikine giden sagi solu umrunda olmayan ben asist yapayim ben gol atayim kafasinda bireysel bir adam

Topu alir doner forvete dogru topu sisirir kanat oyuncusu olarak oynamayi biraktiginda pili bitti

Top kaybi cok fazla first touch hic yok gol vurusu sorunlu

Yunus top kaybi acaip az pas becerisi cok yuksek takim oyununa katkisi cok yuksek
Ben gol atayimdan once takim kazansin kafasinda tam bir takim oyuncusu yetenekleride keremden cok cok daha iyi bir oyuncu

Eksikleri vardi pas sut tercihleri bazen fazla calim atmasi gibi hepsinide kapatti ekstra calisiyor belli baris gibi

Kereme ekstra calis desen sen ne diyon aga benden iyi topcumu var ben neden calisayim diyecek mantikta biri yolu acik olsun mumkunse bize bir daha ugramasin benfica sonra madrid sonra barcelona filan yapsin gerek yok onun capinda biz kucuk klup kaliriz

Kerem yüzünden sürekli atak yiyoruz kolpasının ne kadar sahte oldugunu görüyoruz

kerem gittikten sonra da aynı geçiş hucumlarını yiyoruz

demek ki problem okan burugun oyun sistemındeymıs
Yooo kolpa filan degildi bariz yiyorduk devrede 20 uzeri top kaybi yaptigi mac var hafizalarda

Bu seneki savunma duzenimiz beklerin sakatligi abdulkerimin formsuzlugu musleranin kotu gidisi

Sara Toreiranin hic dinlenemeden oynamasi gibi bir cok nedenden gecis yiyoruz

Gecen seneki takimda kerem yerine yunus su haliyle oynasaydi yedigimiz gecislerin yarisindan fazlasini yemezdik

Yooo kolpa filan degildi bariz yiyorduk devrede 20 uzeri top kaybi yaptigi mac var hafizalarda

Bu seneki savunma duzenimiz beklerin sakatligi abdulkerimin formsuzlugu musleranin kotu gidisi

Sara Toreiranin hic dinlenemeden oynamasi gibi bir cok nedenden gecis yiyoruz

Gecen seneki takimda kerem yerine yunus su haliyle oynasaydi yedigimiz gecislerin yarisindan fazlasini yemezdik
Kerem varken takım daha az gol yiyiyordu

Gol yiyip yememenin Keremle ne ilgisi var ya

BOEY diye biri vardı hatırlarsanız 1 kanattan atak yemioduk sayesinde
MUSLERA da leğen değildi bu kadar

genel itibariyle Yunusun futbolu daha mest etmeğe müsait ayrıca daha fazla mevkide oynuyor o yüzden YUNUS

Barış Yunus Kerem
Osimhen​

1000006410-jpg.271657

Kerem de çok önemli bir silah lakin Yunus u birçok şekilde kullanabilirsin. Ve daha az top kaybı yapar.

Yunus Akgün ideal oyunumuzda yaklaşık 3 mevkide üst düzey performans verdiği için tabiki Yunus Akgün.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt