- 6 Eylül 2014
- 83.198
- 56.773
- 4.283
Top kaybetme ustası keremi aldilarsa yunusu hele hele alirlartalibi mi yok dostum
leicesterda gördük oynadıgı topu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kaybetme ustası keremi aldilarsa yunusu hele hele alirlartalibi mi yok dostum
leicesterda gördük oynadıgı topu
yunusa gecmis olsun bu saatten sonraTop kaybetme ustası keremi aldilarsa yunusu hele hele alirlar
Konuyu aşağıda bırakmayalım ağabeyKonunun üstta kalmasını sağlayan arkadaşlara @Savaş Barış adına teşekkür ederim.
Filozof Şenol, Dursun Başkan ve Kerem fanboy olan birisi anketin ayarları ile oynamış haberin olsun. Ben kim olduğunu tahmin ediyorum. Eminim sende anlamışsındır kim olduğunu.Konuyu aşağıda bırakmayalım ağabey
Bu yaptığı…Filozof Şenol, Dursun Başkan ve Kerem fanboy olan birisi anketin ayarları ile oynamış haberin olsun. Ben kim olduğunu tahmin ediyorum. Eminim sende anlamışsındır kim olduğunu.
Üstat oy attığın seçenek 10 dakika önce Kerem'di ve sadece 2 oyu vardı. Birisi anketin ayarları ile oynadı.Bize kalas lazım değil kardeşim.
muradım yine ne şiş ne kebap yansın demişinBen bu Konular'da genellikle taraf olmam.2'si de Galatasaray'a katkılar vermiş oyuncular.Kerem Aktürkoğlu'yla 2 defa şampiyon olduk.Yunus Akgün de winner özellikli 1 oyuncu.Ben kazandığımız başarılardan sonra zevk almaya bakalım derim![]()
Hayat mottolarımdan Ozan'ımmuradım yine ne şiş ne kebap yansın demişin
Hayat mottolarımdan Ozan'ımBu futbolu izliyosak keyif almaya bakalım.Futbolcuların hocaların bu kadar eurolu maaşlar aldığı 1 yerde onlar için tartışmak bana artık saçma geliyo
![]()
murat durmazı sever mısınmuradım yine ne şiş ne kebap yansın demişin
Önce Murat Saylakla ilgili 1 şey sandım ama daha sonra Google'a baktımismini Murathan Mungan olarak değiştirelim ahbert
Herif yine oynadı haberin olsun. Bence konunun başında nöbet tut.Ankette şıkların yeri değiştirilmiş. Şimdi düzelttim. Oylarınızı güncelleyebilirsiniz.
@Savaş Barış yunusu bitirdin dostumyunusa gecmis olsun bu saatten sonra
adamın kariyeri düşüşe gececek