ideal uyku süresi

seks yapıp yapmadığınıza göre değişir.
2 saate dipçik gibi olabiliyor insan. ki o sürede tam derin uyku dene zırvaya da dalmadan oluyor bu olay. 1 aya yakın sabah 9 gece 3 çalışıp, 3 den sonra barlara gidip sabah 6-7 arası yatar dokuz da kalkıp nonstop devam ederdim yaşantıma. diceğim o ki melih abinin tespite destek çıkarak, karşınızdaki arzulanan bir beden ise kısa süreli ölümsüzlüğü bulabiliyosunuz.

ölünce mezarda yeterince yatacaksın zaten derler şimdi niye yatıyorsun

4-6 saat arası yeterli. Kısa vadede alışırken depresyon belirtileri görebilirsiniz. (Uyku saatini bu aralığa düşürmek isteyenler için yazıyorum) Yaklaşık 20-25 günden sonra bundan fazla uyku size rahatsızlık vermeye başlayacaktır. Güne erken başlamanın size kattıkları, bu acıya değecektir. Tabi sabahı değerlendirirseniz.

Hafta içi = Gece 12 - Sabah 7

Hafta sonu = Gece 2 - Sabah 10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-6 saatten fazlası insanı aptal eder. He sen ne kadar uyuyorsun derseniz temizinden 8-9 saat uyuyorum

6 saati gecirdigimde sanki dayak yemis gibi her tarafim agri icinde yataktan kalkiyorum.

2 saate dipçik gibi olabiliyor insan. ki o sürede tam derin uyku dene zırvaya da dalmadan oluyor bu olay. 1 aya yakın sabah 9 gece 3 çalışıp, 3 den sonra barlara gidip sabah 6-7 arası yatar dokuz da kalkıp nonstop devam ederdim yaşantıma. diceğim o ki melih abinin tespite destek çıkarak, karşınızdaki arzulanan bir beden ise kısa süreli ölümsüzlüğü bulabiliyosunuz.
yazar burada zamanında çok ..ştim demek istiyor :D

Hep imrendiğim bir yaşam şekli. Bir gün öyle davransam ertesi gün bar sandalyesinden düşerim. Ekstra ne yaptın ayakta kalabilmek adına!

Yatağa girmek istemem gece saat 2'ye 3'e kadar ama girdikten sonra da çıkmak bilmem. 8-9 saat ortalama sürem var. Bazen bu süre uzayabiliyor bazen kısalıyor.

Hep imrendiğim bir yaşam şekli. Bir gün öyle davransam ertesi gün bar sandalyesinden düşerim. Ekstra ne yaptın ayakta kalabilmek adına!
Gün içinde siziyodum da dandik bi tabure başında. Müşterinin çok uyandırdığı olmuştur. Bise yapmıyordum ya ekstra. votka enerji yardiriyodum diye hatırlıyorum.
Enerjiyi tamamen Melih abinin bahsettiği olay veriyor.

Geri
Üst Alt