- 9 Ağustos 2011
- 60.435
- 33.772
- 3.408
ulan dün albayrak bugün için antrenmanda dediKim dedi bunu?
Yarın da çıkmazsa sana boydan girerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan dün albayrak bugün için antrenmanda dediKim dedi bunu?
Yarın da çıkmazsa sana boydan girerim.
Aşcı demiş diye duyum aldim bana da yardımcı ascı söyledi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao'dan umudu olan var mı hala?
At kafası demin paylaştığını kim dediulan dün albayrak bugün için antrenmanda dedi
twiterda muhabirin teki yazmış.At kafası demin paylaştığını kim dedi
İsim vertwiterda muhabirin teki yazmış.
veremem bulamıyorumİsim ver
hocam normal yorumlar yapalımBeyler dün paylaşmıştım. İngiltere'den gelenlere mecbur 7 günlük karantina var. Hasta olup olmaması önemli değil, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı genelgesine göre hareket ediyoruz. Abdürrahim'in yaptığı açıklama boş ve yersizdi.
Bilet alırken belirtmek gerekiyor. Check yapacaksan Hava limanında da yapabilirsin ki, hayvancağız bagaj'da havasız kalmasın ve Harekat memurları uçuş ekibine bilgi versin. Belirtmezsen maalesef hayvancağız havasızlıktan ölür.hocam normal yorumlar yapalım
sonra önünü alamıyoruz tepkilerin sizlere karşı
dn.pet hayvan taşıma isi hakkında bir bilgin varma acaba ,bilet aldıktan sonra mi bildirmemiz gerekiyor,odeme check in zamanı mi yapiliyor (kedi icin)
Osayi Samuel de İngiltere'den geldi 3 gün sonra maça çıktı ama.Beyler dün paylaşmıştım. İngiltere'den gelenlere mecbur 7 günlük karantina var. Hasta olup olmaması önemli değil, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı genelgesine göre hareket ediyoruz. Abdürrahim'in yaptığı açıklama boş ve yersizdi.
eyvallah, kediler zaten kabin bagajına aliniyormus .Bilet alırken belirtmek gerekiyor. Check yapacaksan Hava limanında da yapabilirsin ki, hayvancağız bagaj'da havasız kalmasın ve Harekat memurları uçuş ekibine bilgi versin. Belirtmezsen maalesef hayvancağız havasızlıktan ölür.
Osayi Samuel de İngiltere'den geldi 3 gün sonra maça çıktı ama.
İrlanda üzerinden geldi yedlin gibiOsayi Samuel de İngiltere'den geldi 3 gün sonra maça çıktı ama.