İdman Raporu: Falcao Takımla Çalıştı, Gedson Karantinada | 3 Şubat Çarşamba

Fiyaskao gecen sene ki gibi fener macinda oynayip yatacak sezonun geri kalaninda

bu sefer iyi bir gezdi dolaştı kafa iznini kullandı.. bundan sonra da olmazsa futbolu takımımız adına bırakabilir.

Beyler dün paylaşmıştım. İngiltere'den gelenlere mecbur 7 günlük karantina var. Hasta olup olmaması önemli değil, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı genelgesine göre hareket ediyoruz. Abdürrahim'in yaptığı açıklama boş ve yersizdi.

Beyler dün paylaşmıştım. İngiltere'den gelenlere mecbur 7 günlük karantina var. Hasta olup olmaması önemli değil, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı genelgesine göre hareket ediyoruz. Abdürrahim'in yaptığı açıklama boş ve yersizdi.
hocam normal yorumlar yapalım
sonra önünü alamıyoruz tepkilerin sizlere karşı

dn.pet hayvan taşıma isi hakkında bir bilgin varma acaba ,bilet aldıktan sonra mi bildirmemiz gerekiyor,odeme check in zamanı mi yapiliyor (kedi icin)

hocam normal yorumlar yapalım
sonra önünü alamıyoruz tepkilerin sizlere karşı

dn.pet hayvan taşıma isi hakkında bir bilgin varma acaba ,bilet aldıktan sonra mi bildirmemiz gerekiyor,odeme check in zamanı mi yapiliyor (kedi icin)
Bilet alırken belirtmek gerekiyor. Check yapacaksan Hava limanında da yapabilirsin ki, hayvancağız bagaj'da havasız kalmasın ve Harekat memurları uçuş ekibine bilgi versin. Belirtmezsen maalesef hayvancağız havasızlıktan ölür.

Osayi Samuel de İngiltere'den geldi 3 gün sonra maça çıktı ama.

Bilet alırken belirtmek gerekiyor. Check yapacaksan Hava limanında da yapabilirsin ki, hayvancağız bagaj'da havasız kalmasın ve Harekat memurları uçuş ekibine bilgi versin. Belirtmezsen maalesef hayvancağız havasızlıktan ölür.
eyvallah, kediler zaten kabin bagajına aliniyormus .
bilet alırken bulmadım hiç bir seçenek ,dellendim iyice

Geri
Üst Alt