- 6 Eylül 2014
- 93.807
- 64.587
- 4.608
Bize cagirmiyorjsr yav. Trabzon maçında cagirirlardi cagirsalardiokey penaltı olmayabilir ama aynı posyon aynı dk'da bizim veya ifbnin lehine olsaydı kesin çağırırdı VAR denen oluşum bu da bir gerçek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize cagirmiyorjsr yav. Trabzon maçında cagirirlardi cagirsalardiokey penaltı olmayabilir ama aynı posyon aynı dk'da bizim veya ifbnin lehine olsaydı kesin çağırırdı VAR denen oluşum bu da bir gerçek
Bize çagırmazlardı cherif in davinsonun baldırina bastigi pozisyonda kirmizi icin cagirdilarmı da burada cagiriyorlar heis.okey penaltı olmayabilir ama aynı posyon aynı dk'da bizim veya ifbnin lehine olsaydı kesin çağırırdı VAR denen oluşum bu da bir gerçek
Neyine sövüyon adam koşuyor top havada arkasına gidiyor topu gömüyor bile. Kolunu artık neresine sokacak karar verin.bize karşı olsa söverdim
Kural geregi degil zaten
Ama görüntü olarak kol acik oldugu icin insanlar penalti diyor
Oysa adam kosu halindeyken top geliyor yani kollari vucuda yapisik sekilde kosmasi mümkün degil
Kazimcan hic bir sekilde frenlemiyor kosu’ya devam ediyor
Link var mi?![]()
Bunu da ekleyelim ayrıca.
benim mantığıma göre penaltıNeyine sövüyon adam koşuyor top havada arkasına gidiyor topu gömüyor bile. Kolunu artık neresine sokacak karar verin.
bu pozisyona da penaltı verilmemiş ilginç
Aynisi bize karsi olsaydi ne derdik buradaki tek soru bu.benim mantığıma göre penaltı
oyuncunun kolunu ne yapacağı ile ilgilenmem. top engelleniyor sonuçta
işte ben penaltı dedim o yüzden. vermese söverdim.Aynisi bize karsi olsaydi ne derdik buradaki tek soru bu.