Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygulara tercüman oldu en azından benim açımda...n disiplin antreman konusunda yıllardır yatıyor türk takımları lyon bile bu senenin flaş takımı beşiktaşı ezdi fiziksel olarak avrupada teknik ve beceri farkı olmasa çok rahat geçerdi lyon... bakıyosun avrupada üst düzey takımın stoperi senin takımının en fit oyuncusundan daha üstün sprint olarak bile ve adaptasyon konusunda da yüzde yüz haklı nasıl çalışır ve beslenirsen onu verirsin sahada

10-15 dakikada konuştukları herşeyi anlattı zaten. defansta daha kalabalık oluyoruz ama buna rağmen gol yiyoruz diyor.

Tudor bütçemiz kısıtlı , basinda geçen isimlerin bazıları doğru ama kaç transfer olur bilemiyorum

transfer adedini bilemiyomuş

yeni i takım istiyomuş,dinamik ve tempolu takım

Sneijder hamileydi ben geldigimde dedi
10298_oc291.jpg

Göbekli portakala yer yok de hocam guzel bitir

Hocaya bak hocaya daha kaç oyuncu alınacağını bilmiyor.
Ulan hani transferde söz sahibiydin korkak herif.
Sana ne kadar komisyon veriyorlar

Sürün hain herif!

Daha tempolu ve dinamik bir takim icin yas ortalamasi da ciddi bir sekilde dusmeli. Soyle 25-26 yaslara falan.

Sanki çok orijinal bişey söylüyor, Dünyadaki her hoca önde basan, tempolu bir takım kuracağız diyor zaten. Heriften zeka fışkırıyor resmen, taraftarın bilmediği hiçbişey söylemedi. Teknik direktör değil forumdan Hayrettin konuşuyor bir fark yok.

tudor güzel ve dogru konusuyorz ama is uygulamakta bu dediklerini nekadar uygulayabilecek ? uygularsan zaten seni 1 sene sonra biz tutamayız burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt