Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor gelince 2 kat antremanları arttırmış, ayrıca tek bir sistem üzerinde çalışıyorlarmış Riekerink'le...

Takımda kı sisko zayıfladı dedı

çürük portakalın götünü göbeğini erittim diyor.

takim doktoru antreman sonrasi tudora sormus ne yapiyorsun diye. tudor'da 70%-80% ile calisiyoruz demis. takim dokturu önceki TD iki kanti suanki tempo demis

Takım rezalet durumdaydı diyo
Bu riekerink sezon başı kampında ne halt yedi

Bu ne lan nihat hatipoğlunun proğramın da bile daha kaliteli sorular var..

Tudorun oyunculari kopek gibi calistirmasina cok saygim var ama bir konuda yaniliyor. futbol oynayanlar bilir, ister super ligde oynamis ol yada benim gibi 5 ligde oylesine oynayanlar.

mactan once agir idmandan sonra bir futbolcunun macta verimli olmasi IMKANSIZ.. hatirlayin 3,4 maci bu yuzden kaybettik. futbolda 1,2 gun dinlenme performans acisindan cok onemli. futbol oynayanlar beni anlar. sonucta futbolcularinda vucudu insan vucudu

Geçen bahsetmiştim.Emrah Başsan ile sohbet etmiştik. Tudor nasıl biri diye sormuştum , enterasan birisi dedi kiraliktan yeni döndüğü için fazla izlenimi yoktu haliyle.

Ama takımdan bazıları hocaya cephe almış demişti. Bu da takımın ayni prandelli dönemindeki gibi sabote futbolunu açıklıyor bence.

Cephe alan kimse s..sin gitsin buna en çok sevdiğim sneijder de dahil

tudorun acı ve antrenman üzerine konusması klebır lengin acı ve antrenman konusmasını hatırlattı :005:

Tudor geldiği günden bu yana takımın eksikleri konusunda müthiş tespitler yapıyor. Sıkıntı şu ki Galatasaray'da çalıştığını hemen kavrayamadı. Büyük maçlarda özellikle hala Karabük hocası gibiydi. Umarım değişir.

Sneijder de instagramdan gece kulübünden canlı yayın başlattı :asd:

ARTIK CİCİM AYLARI BİTTİ RİEKERİNKLE DEDİ

öyle yalandan 2 kosturup mangal partisi yapanlara artık gün yüzü yok dedi.

ARTIK CANLARI ACIYACAK DEDİ

DCytXxhXYAA04N3.jpg

Geçen bahsetmiştim.Emrah Başsan ile sohbet etmiştik. Tudor nasıl biri diye sormuştum , enterasan birisi dedi kiraliktan yeni döndüğü için fazla izlenimi yoktu haliyle.

Ama takımdan bazıları hocaya cephe almış demişti. Bu da takımın ayni prandelli dönemindeki gibi sabote futbolunu açıklıyor bence.

Cephe alan kimse s..sin gitsin buna en çok sevdiğim sneijder de dahil

hocam başsanla ne zaman konuştun adam daha 2 idmana çıkmadı mı tudorla 1 dün 2 bugün

bu arada selamımı söyle çok severim kendisini iyi çalışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt