Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maç içerisinde tudor'a küfür ettiği iddia edilmişti.

Tudor: "Hiçbir oyuncu takımın önüne geçemez. Ibrahimovic ile oynadım, birçok şeyini gördüm ama Bruma'nın yaptıklarını onda hiç görmedim."

daha kötü birseydir herhalde, yoksa Tudor abartiyor

Selçuk kendi başına 6 puan aldı , üstüne Tudor'a kaprisi yok, üstüne yıllardır burda , üstüne üstlük kolay sakatlanmıyor.

Tudorun yerinde olsan sende kolay kolay kesemezsin.

Bu sene de bir halt olacağı yok ne bu yönetim ne de Tudor adam olmaz. Defans sorunu varken hücumda da adam kalmadı seneye bjk fb çekişir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paronoyak olmayın adam kelime oyunu yaptı zaman yok para yok dsrken

Bu belhandayi getirip Sneijderi yollarsa eline verirler. Belhanda fosun teki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Poldi 17 gol atmış daha ne yapsın.
Madem bruma yeteri kadar gol atmış ise ne diye oynatmadi ve satilmasina izin verdi?.

Gol ve asist ile alakasi olmayan bir stoperden bile az gok atan belhandaya milyonlar sacilmasina neden izin veriyor?
Ne çıkarı var veya neden korkuyor?

Sürün hain herif!

Podolski ligde 26 maçta 7 gol atmış yeterli mi sence? Üstelik oyun içinde hiç bir katkısı da yoktu, ayağına gelecekte vuracak uzun iş

Adam haklı bari o konuda muhalefet olmayın. Forvetin 15-20 gol bandında olması gerektiği konusunda çok haklı

10 numaranın 10 gol atması lazımsa neden 3 gol ortalamalı belhandayı istedin aaaawq

Türkiye´de atar Belhanda 10 gol. Bu fizikte ve tarzdaki oyuncular genelde basarili oluyor burda.

Almanya´da sürünen Olcay bile yildiz oldu bu ülkede. Böyle seylere takilmayin.

Galatasaray´in oyunculari simdiki gibi hain degilse, zaten sampiyonluga oynar ve sampiyon da olur.

Yeter ki belli bir karakter, istek, arzu, inanc olsun.

Alayini kovsun o zaman, efsane olur Tudor. Selcuk, Semih ve digerleri. Hepsine yol versin.

İlk 11'de 6 değişikliği açıklıyorum;

Muslera
Tete - Ahmet - Maicon - Clichy
XXXX - Selçuk
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
Gomis

Sub; Serdar, Yasin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt