Igor Tudor, NTV Spor'a Konuk Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icraat yoksa eleştirilir eleştirilmeye de hak eder ama burada çok doğru konuştu .

Kesip oynaticak kimse yok tamam, ee simdi neden Selcuk'un yerine degilde yanina adam ariyoruz?

ortasahaya en az iki adam istemiyor mu üstüne üstlük ortasaha da gol atmalı kanatlar da dedi.

Bu sene ortasahalarımızın skora katkısına baktıysa Selçukla olmayacağını anlamıştır.

Gekeçek sezon yep yeni takım ve oyun izleyeceğiz yani. İyi mi kötümü olur? Falcıya gidersem söylerim.

Sneijder kalacak bu arada büyük ihtimalde. Kalsada olur gitsede olur tudorun duruşu. En geç seneye belhanda on nummarayı kapacak

Ozet olarak söyle demek istiyor Tudor bey;

Kahvede maç izleyenler kadar
Futboldan anlıyorum ancak yine de yönetim bana kimi dayatirsa onlari oynatacam yoksa tekmeyi yerim.

20'li yaşlarda Bruma'yi bile idare edemezken Selçuk gibi sözü geçen birini prensim yapmaktan başka çarem yok.

Sneijder,futbolu benden daha iyi bildiği için üstümde baskı oluyor bu sebeple manageri ile oturup konuşacağız.

Futbol skora katkısı yüksek olan oyuncular ile oynanır ama komisyon daha önemli olduğu için senede 3 gol ortalama ile oynayan belhanda bana daha cazip geliyor.

Yönetim hangi oyuncuyu isterse getirir bende oynatirim.

Boş adam değilim ben saksı değilim ben Ibrahimovicle oynadım.

Sürün hain herif!

kimisi romantiklik demiş ben öyle anlamadım az çok bu taraftarın dediği çıkar futbolcu önerme olsun sorunlar olsun bunu görüyoruz zaten asıl mesele bizim gördüklerimizi bile göremeyenlerdi tudor sebebleri açıkladı bana mantıklı geldi gördüklerimle ve inandıklarımla birleştiridiğimde haklı olduğunu düşünüyorum ve kendisine inanıyorum karakter bu takımın en önemli özelliğiydi tarih boyunca ne şampiyonluklar gördük hocasız parasız ya da yıldızsız transferler iyi olursa yönetim de üzerine düşeni yaparsa taraftar da desteğini göstermeli bize düşen budur inanmak ve ayağa kalkmak önemli

Seviyordum diyelim bu kafayla onun da kicina tekmeyi basarlar lakin sen hala sneijder e tapiyorsun kardeş buna üzülüyorum inan

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tapmıyorum.

Hatta son seneye kadar da bu kadar savunmuyordum kendisini hiç bir şekilde. Taraftarların düşüncesini yanlış buluyorum, beklentiler yanlış bir kere. Tek başına maç almasını bekleyenler var hâlâ Sneijderin nasıl bir oyuncu olduğunu çözememiş insanlar yıllar geçse bile.

Hâlâ büyük maçlarda ortada yok diyorsunuz. Kim ortadaydı ki büyük maçlarda? Skora katkısı yok büyük maçlarda diyorsunuz adamın net rn az 4-5 tane gollük pası var ama diğerleri kullanamadı diye kötü oluyor. Bunlar gol olsa hepiniz acaba ne diyecektiniz merak ediyorum.

Giderse de gitsin bununla bir sorunum yok. Muslera hariç kim giderse gitsin umrumda değil. Bazılarında takıntı olmuş artık Sneijder gidince herşeyin düzeleceğini düşünüyorlar artık nasıl bir nefret varsa nasıl bir takıntı varsa. En büyük sorun olarak bu adamı görenle futbol falan da konuşmam ben yani.

sent via GSC

Ozet olarak söyle demek istiyor Tudor bey;

Kahvede maç izleyenler kadar
Futboldan anlıyorum ancak yine de yönetim bana kimi dayatirsa onlari oynatacam yoksa tekmeyi yerim.

20'li yaşlarda Bruma'yi bile idare edemezken Selçuk gibi sözü geçen birini prensim yapmaktan başka çarem yok.

Sneijder,futbolu benden daha iyi bildiği için üstümde baskı oluyor bu sebeple manageri ile oturup konuşacağız.

Futbol skora katkısı yüksek olan oyuncular ile oynanır ama komisyon daha önemli olduğu için senede 3 gol ortalama ile oynayan belhanda bana daha cazip geliyor.

Yönetim hangi oyuncuyu isterse getirir bende oynatirim.

Boş adam değilim ben saksı değilim ben Ibrahimovicle oynadım.

Sürün hain herif!
Hepberaber güldüm kardeş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazilari soyle bir okudum da beynimizle alay mi ediyorsunuz anlamadim.
Hayir soylediginiz seyle savundugunuz arasinda dunyalar kadar fark var.
Tempolu takim ve oyun diyen bir adam topu futbol mentalitesi forvetlere en kisa surede atmak olan oyuncuya sarilip topu againa alinca sadece got dayamak ve geriye pas vermeye calisan adami s.ktir eder.
Hayir bunu kastedip selcuka sarilip sneijderi gondermeye calisan soyledigi seyi kendisi de bimiyordur.
Hizli oyun kanatli sistem diye konusan adam ilk olarak lens gibi iki kanat aldirir hani.

Sneijder kalıyor, boşuna yırtınmayın. 1 sene sözleşmesi var, 5 milyon para alıyor, sevgi-saygı gırla, taraftar arkasında. Tudor'u aşar o iş. Selçuk yine kesilmez üstüne Belhanda geldi. Bu orta sahayla çemişgezekspora anca üstünlük sağlarsın 3 senedir farklı takım izlemiyoruz. Tudor boş konuşuyor. Normal türk antrenörü açıklamaları yaptı, Tolunay Kafkas yapsa ne diyor bu cahil der millet. Bu seneden kötü olma ihtimalimiz yok bence ama Tudor'la olmaz bu iş.

kanatlarin performansi iyi diyor ama isleyen tek kanadini yolladin yerine de oyuncu ismi gecmiyor medyada
kiminle cözeceksin bu sorunu

Hoca Sneijder'i bitirmiş gibi kafasında. Belhanda'yı 10 numara pozisyonu için alacak. Benim tercihim Belhanda olmazdı. Özellikle bahsedilen paralar kesinlikle etmez. Bence 2 milyon euro bonservislik adam. Antrenmanını hiç izlemedim tabiki ama bahsettiği o çalışkan, disiplinli oyuncu tanımına uyduğunu sanmıyorum Belhanda'nın. Ama son 3 senede attığı gol sayısına takılmayın. Bizim ligde 10 numara pozisyonunda oynarsa 17-18 gole katkı sağlar gol veya asist olarak. Ama kanata atarsak bol bol söveriz.

Tempolu, dinamik oyun, çalışkanlık dedi durdu. Bunu deyip 8 numara olarak hala Selçuk'a güvenirse çok bekler tempolu oyunu. Uyuz futbola hazır olsun. Orta sahaya bir tane topla dribling yapabilen, adam geçen, dinamik bir adam alması lazım Badou gibi (stil olarak), yanında bir de pasör ama takım savunmasına da yardım edecek dinamik bir adam. Darida gibi. Bir tane as forvetin yanısıra bir tane de genç pırpır bir adam almalı. Stoper sayısı da 2 olmalı. Serdar zaten paso sakat. Semih'le, Ahmet'le olmaz. Sağ açığa da bir transfer istemeli. Sneijder'in gittiğini kabul edersek Muslera ve Gary dışında bütün adamları değiştirmeli.

8m euroya belhandadan daha iyi 10 numara alamıyorsak scout ne ise yarıyor

Bjk Fernandes i almıştı meselanl.boyle ne yaptığını bilen reis ortasaha lazım bıze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt