Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş,dediklerinin büyük kısmında haklısın bende biliyorum dursun ile başarı gelmez ve getirebileceği en iyi hoca yılmaz vural olur.

Ben en baştan beri dursun karşıtiyım ama sırf herşeyin suçlusu dursun diye her gelene okey demem.
Bu oyuncu grubu ile fergusen gelse yinede bişey yapamaz.

Benim isteğim; alman ekolü yolunda ilerlemek hepimiz çok iyi biliyoruz ki italyan ekolü bize yaramıyor(mancini,prandelli)
Tudor ise ömrü boyunca italya sistemi dışında bişey görmedi ve bilmiyor bunu da çok bariz gösteriyor.

Bizi her daim alman ekolü başarıya ulaştırmıştır.
Alman ekolü diye israrimim sebebi ise; hem ofansif hem de defansif olarak kollektif hareket etmek,disiplinli olmak,keyif verici oyun tarzı ve sürekli çalışmak çalışmak çalışmak.

Bunu yaparken de en alt takımdan başlayıp A takıma kadar aynı model ile çalışmalıyız.

DEFOL dursun!

Alman ekolünden alabileceğimiz bir isim yok gibi şu şartlarda.

Almanya çok büyük çıkış içinde ve çok değerli bir ligi var.

Klopp, Tuchel vs zaten bizim çapımızı çoktan aşmıştı. Nagelsmann vs de artık imkansız. Alabileceğimiz adamlar saçma sapan Skibbe, Saftig tarzı almanlar olur.

Dursun ile onlar bile olmaz zaten.

Şu 1 milyon € veripte almadığımız Delayne şimdi Bremeni düşme tehlikesinden resmen Avrupa kupalarına götürüyor.....yazık vallahi

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

C80wgZ1XkAAINqc.jpg

Gerçekten önümüzdeki 2 maç çok önemli bir anda UCL'ye katılmayı konuşuyorda olabiliriz
5. de olabiliriz ...

Benim bu takıma zerre kadar güvenim kalmadı bu son 2 yıldır herhangi bir önemli büyük maçı kazanamadık derbi bile alamadık bunun en büyük sorumlusu kim oldu derseniz

Herhangi bir taktiği oyun planı olmayan Teknik Direktör'lerimiz
Sürekli bizim maçları katleden hakemlere ses çıkarmayan Yönetim'imiz
Futbol takımını yaptığı transferler ile sürekli aşağıya çeken M.Özbek&Nazifoğlu&C.Ergün
Büyük maçlarda sevimli hayalet casper'a dönüşen adı büyük performansı tırt futbolcularımız

Tudor'un istediği doğru artık +30 sadece ismi olan adamları transfer etmekten bıkmadık mı ?

Potansiyeli olan dahada ileri gitmek isteyen mücadeleci bir takım kurmanın takım yaş ortalamasını 23-25 arası filan yapmanın zamanı geldi ...

Gelecek sezonun sistemini daha belirlemedim, alacagimiz oyunculara bagli diyor

Tudor: Bu sezon devam ederken gelecek sezonun planlamasını yapmayı ihmal etmiyorum. Şampiyonluğa götürecek kaliteli oyuncular arıyoruz.

Tudor: Florya'da birçok problem ile karşılaştım hepsini burda açıklamayacağım. Çoğunu çözdük ama devam edenler var. Rahatlık sorun yaratmış

Tudor: Bireysel savunma pek doğru değil. En son Liverpool maçını izledim milyon eurolar alan oyuncular 9 kişi topun arkasına geçebiliyor.

Son düzenleme:
Tudor: Özel bir pozisyon için değil Galatasaray'ın her mevkisi için oyuncu bakıyorum. Büyük değişiklikler yapacağım

C8_z8BZXsAE8eLO.jpg

Hocam sana güvenmek istiyoruz,özlediğimiz Galatasaray'ı bize geri getir.

Igor Tudor: "Mandzukic’i kim takımında görmek istemez ki? Çok iyi yeteneklere sahip, aynı zamanda çok iyi bir takım oyuncusu" (TRT Spor)

Hocamızın seneye değil umarım ondan sonra ki senelerde arkasında durursak belki de Avrupa da kupalara ulaşırız her şeye adım adım ilerlemekte fayda var zamanında Lucescu'yu kaybettik eğer o günden bugüne kadar bizle beraber çalışsaydı elimizde daha fazla Avrupa kupası olabilir ve çok farklı hedeflerimiz olabilirdi artık hoca değiştirmekten yorulduk başarıya aç hocamızın arkasındayız ve hep birlikte yeni zaferlere yelken açacaz

Son düzenleme:
Transferi m.ozbek degil tudor yaparsa basari gelir..transferde sectigi adamlar iyi ve verim alabiliyor..ancak komisyonu yedirmez ozbek kardesler sanmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt