Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Kufur konusunda iki heis kardesimin musabakasini merak ile takip ediyorum
Musap'ın karşısında kimse duramaz bence renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kufur konusunda iki heis kardesimin musabakasini merak ile takip ediyorum
Soruma halen cevap alamadim.
tek hucrelıler kavga edıyormus bu baslıkta
7500 tl ısmarlama haber + %25 imzalı haber komisyonu ve %25 de editöre ek ödenen para.
Küme düşmesi nerdeyse kesinleşmiş adanayi yenmek yeterli değil.
Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan çıkarmadığı takdirde haziran ayını göremez ki bana kalsa görmemeli de.
Tudor,hücum futbolundan ve oyuncu psikolojisinden anlamıyor,üstüne birde gereksiz inat ekleyince büyük takım hocası olamayacağını kanıtlıyor.
DEFOL dursun!
Senin mantığın ile riekerinkin de suçu yok O zaman.geç bu işler bu oyuncu gurubu ile cacık olmaz eleştirmek için eleştiri yapmayın
Ekim kasim gibi bunude gondeririz yazin tum transfer sorumlulugunu buna yapistiracaklar.
Küme düşmesi nerdeyse kesinleşmiş adanayi yenmek yeterli değil.
Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan çıkarmadığı takdirde haziran ayını göremez ki bana kalsa görmemeli de.
Tudor,hücum futbolundan ve oyuncu psikolojisinden anlamıyor,üstüne birde gereksiz inat ekleyince büyük takım hocası olamayacağını kanıtlıyor.
DEFOL dursun!
Senin mantığın ile riekerinkin de suçu yok O zaman.
Bizde biliyoruz bu oyunculardan bişey olmaz.
Eleştirdiğimiz konu; tudorun, yapamadıkları yapamayacaklarinin habercisi.
DEFOL dursun!
Renktaş,dediklerinin büyük kısmında haklısın bende biliyorum dursun ile başarı gelmez ve getirebileceği en iyi hoca yılmaz vural olur.Eleştirmek için eleştirmeyelim lütfen.
Dursun denen başkan müsveddesinin seçebileceği en iyi teknik direktörlerden biri Tudor olur. Daha iyisi diye bir şey bekliyorsan başkanı hatırlatalım derim.
Ek olarak Dursun ve yönetim tarzı ile dünya üzerinde başarılı olabilecek teknik direktör anasının karnından doğmadı.
Kimi alalım mesela.
Fatih Terim ? (sevmediğini biliyorum)
Abdullah Avcı ? (ikinci hafta çapsız dersin bende tutmam o ayrı)
Jose Mourinho ?
Jürgen Klopp ?
Julien Nagelsmann (çömez diyebilirsin ilk mağlup olduğu maçtan sonra mesela)
Leonardo Jardim ? (Monaco'yu bırakıp gelir mi)
Pep Guardiola? (İspanyol'lar tutmuyor olur mu başarısız olursa 2-3 maç)
Sorun teknik direktörlerde değil, hatta kadroda bile değil Bu takım bu bitik hali ile 2 senedir ligin en çok gol atan takımı. Sahada bozuk organizasyon, saha dışında çiftlik, Sneijderspor, Sabrisaray, Selçuk kırılır mı acaba, Hamza çapsız defolsun derken sezonları bitirdik.
Kısaca eleştirmek güzel ama bir tezin ve antitezin olmalı. Dursun için bile bu böyle.