Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek hucrelıler kavga edıyormus bu baslıkta

Ben.aradan bazi arkadaslarida cikarabilirim reisler benim.kufur.performansimi.bilen.bilir fazla.kasinmayin bence.[FBV][FBV][/FBV][/FBV]

Son düzenleme:
Küme düşmesi nerdeyse kesinleşmiş adanayi yenmek yeterli değil.

Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan çıkarmadığı takdirde haziran ayını göremez ki bana kalsa görmemeli de.

Tudor,hücum futbolundan ve oyuncu psikolojisinden anlamıyor,üstüne birde gereksiz inat ekleyince büyük takım hocası olamayacağını kanıtlıyor.

DEFOL dursun!

C8ydqJJUwAAnNcL.jpg

Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan çıkarmadığı takdirde haziran ayını göremez ki bana kalsa görmemeli de.

Tudor,hücum futbolundan ve oyuncu psikolojisinden anlamıyor,üstüne birde gereksiz inat ekleyince büyük takım hocası olamayacağını kanıtlıyor.

DEFOL dursun!

geç bu işler bu oyuncu gurubu ile cacık olmaz eleştirmek için eleştiri yapmayın

ohhğ paralı medya başlamış Selçuk'u yalamaya zaten Özbek Brother's a iyi muamele yapıyorlardı bu aralar Selçuk'ta nasiplenmiş

2 penaltı golü attı diye adamı hemen Pirlo ettiler başımıza anasını satayım :asd22:

Büyük takım hocası esnek olabilecek arkadaş maçın gidişatına göre 3'lü 4'lü defans düzenine geçecek forveti çiftleyecek veya merkezi kalabalık tutacak mesela takımı öne geriye çekecek oyunu kanatlara açacak bu esneklikleri gösterebilen TD'ler başarıyı sağlıyor büyük takımlarda

Bu esnekliği sağlayabilir yani körü körüne bir şeye inat edip üstelemez ise

Birde bu takımın hücum gücünü ileriye çekmeyi başarabilir ise ama bayağı bir ileriye Tudor çok büyük işler başarmış olacak

Ekim kasim gibi bunude gondeririz yazin tum transfer sorumlulugunu buna yapistiracaklar.

Tudor 4'lü oynar ve Sneijder'i kazanırsa başarılı olur. Umarım önümüzdeki 2 maçta inat etmez ve 6 puanı kapar.

DEFOL dursun!

Tudor gitsin Hakan Delikanli gelsin bence

Senin mantığın ile riekerinkin de suçu yok O zaman.

Bizde biliyoruz bu oyunculardan bişey olmaz.

Eleştirdiğimiz konu; tudorun, yapamadıkları yapamayacaklarinin habercisi.

DEFOL dursun!

Eleştirmek için eleştirmeyelim lütfen.

Dursun denen başkan müsveddesinin seçebileceği en iyi teknik direktörlerden biri Tudor olur. Daha iyisi diye bir şey bekliyorsan başkanı hatırlatalım derim.

Ek olarak Dursun ve yönetim tarzı ile dünya üzerinde başarılı olabilecek teknik direktör anasının karnından doğmadı.

Kimi alalım mesela.

Fatih Terim ? (sevmediğini biliyorum)
Abdullah Avcı ? (ikinci hafta çapsız dersin bende tutmam o ayrı)
Jose Mourinho ?
Jürgen Klopp ?
Julien Nagelsmann (çömez diyebilirsin ilk mağlup olduğu maçtan sonra mesela)
Leonardo Jardim ? (Monaco'yu bırakıp gelir mi)
Pep Guardiola? (İspanyol'lar tutmuyor olur mu başarısız olursa 2-3 maç)

Sorun teknik direktörlerde değil, hatta kadroda bile değil Bu takım bu bitik hali ile 2 senedir ligin en çok gol atan takımı. Sahada bozuk organizasyon, saha dışında çiftlik, Sneijderspor, Sabrisaray, Selçuk kırılır mı acaba, Hamza çapsız defolsun derken sezonları bitirdik.

Kısaca eleştirmek güzel ama bir tezin ve antitezin olmalı. Dursun için bile bu böyle.

Eleştirmek için eleştirmeyelim lütfen.

Dursun denen başkan müsveddesinin seçebileceği en iyi teknik direktörlerden biri Tudor olur. Daha iyisi diye bir şey bekliyorsan başkanı hatırlatalım derim.

Ek olarak Dursun ve yönetim tarzı ile dünya üzerinde başarılı olabilecek teknik direktör anasının karnından doğmadı.

Kimi alalım mesela.

Fatih Terim ? (sevmediğini biliyorum)
Abdullah Avcı ? (ikinci hafta çapsız dersin bende tutmam o ayrı)
Jose Mourinho ?
Jürgen Klopp ?
Julien Nagelsmann (çömez diyebilirsin ilk mağlup olduğu maçtan sonra mesela)
Leonardo Jardim ? (Monaco'yu bırakıp gelir mi)
Pep Guardiola? (İspanyol'lar tutmuyor olur mu başarısız olursa 2-3 maç)

Sorun teknik direktörlerde değil, hatta kadroda bile değil Bu takım bu bitik hali ile 2 senedir ligin en çok gol atan takımı. Sahada bozuk organizasyon, saha dışında çiftlik, Sneijderspor, Sabrisaray, Selçuk kırılır mı acaba, Hamza çapsız defolsun derken sezonları bitirdik.

Kısaca eleştirmek güzel ama bir tezin ve antitezin olmalı. Dursun için bile bu böyle.
Renktaş,dediklerinin büyük kısmında haklısın bende biliyorum dursun ile başarı gelmez ve getirebileceği en iyi hoca yılmaz vural olur.

Ben en baştan beri dursun karşıtiyım ama sırf herşeyin suçlusu dursun diye her gelene okey demem.
Bu oyuncu grubu ile fergusen gelse yinede bişey yapamaz.

Benim isteğim; alman ekolü yolunda ilerlemek hepimiz çok iyi biliyoruz ki italyan ekolü bize yaramıyor(mancini,prandelli)
Tudor ise ömrü boyunca italya sistemi dışında bişey görmedi ve bilmiyor bunu da çok bariz gösteriyor.

Bizi her daim alman ekolü başarıya ulaştırmıştır.
Alman ekolü diye israrimim sebebi ise; hem ofansif hem de defansif olarak kollektif hareket etmek,disiplinli olmak,keyif verici oyun tarzı ve sürekli çalışmak çalışmak çalışmak.

Bunu yaparken de en alt takımdan başlayıp A takıma kadar aynı model ile çalışmalıyız.

DEFOL dursun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt