Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol romantizminin yeni kurbanı. prandelliden daha çabuk sönecek gibi duruyor

Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz, böyle berbat top oynanmaz yahu. Dökülmek hafif kalır, bomb** resmen

Bana göre geldiğinden beri en önemli kriter maçı bu maç idi. Maalesef başarısız oldu. Bundan sonraki bütün maçları alsa da fikrim değişmez. Biz zaten kolay maçları kazanıp kritik maçları kazanamıyorduk. Bu takım defans yapamıyordu. Ne değişti hiçbir şey. Şimdiye kadar takıma etki etmesi lazımdı hiçbir değişiklik olmadığı gibi takım geriye gitti maalesef.

Tutmasını çok isterdim Tudor'un. Hiç değilse sağlam bir planlamayla gelecek sezona başlayabilirdik. Şimdi hem hoca hem de takım planlaması yapmak çok zor olacak.

Sicti sicmakla kalmayip tuy dikti uzerine gitti bokunu sevdi

Şöyle bi baktım geldiğinden beri 12 gol yiyip 10 atmışız.
Defansa iyi çeki düzen vermiş helal olsun

Lan o yasin nedir yahu?
Bide 90 dakika oynadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malesef savunalacak bir hali yok

TS maçı Başak maçı gibi vasat oğlu vasat maçlar oynattırdı

Koskoca maçta ilk 5 dk hiç bir halta yaramadık

Simdi mi adam oldunuz'da elestiriosunuz? Geldigi gunden beri koyune donmesini soyledik, 7bli damgasi yedik, simdi siz mi konusacaksiniz

Arda Sadi
Ismail Gulduren
Sukru Erden
Hayri cund

Tudur'un parali askerleri, 1 tanesini de unuttum.

ebenin nikahina kadar yolun var

Cok net bir sekilde sicti

Ilk kez bu kadar kötü gördüm takimi

2 farkli yeniksin rakip kaleye sutun bile yok neden degisiklik yapmazsin? izahi yok kafayi yememek cok zor bize gelen her hoca istisnasız her hoca neden mallasiyor arkadaş alayinizin ya....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocanın sucu yok suclu m özbek floryayı karıstırıyor

Batirdi net. Bruma,Rodrigues oyundayken hala Yasini oynatmanin mantikli aciklamasi olamaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt